![]() |
EK na Demcach solo :D:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19364
145 EK na Demcach solo.8o Sami zobaczcie jaki loot.:cup: Comment plax. Ps: Jak robi trade z ziomkiem to wezcie szybko wylaczcie trade window bo przynajmniej u mnie wyskakuje error...X( |
To trzeba mieć farta :) ale z drugiej strony siedzieć najtem na demonach...
|
Fantastycznie.
|
ahahahh mega rotfl :D jaki szczesciarz :D
|
omfg gz dla niego ;o ale jakos specjalnie sie z tego niecieszył ja to bym zaspamował typu: bhuahuahuahu itp itd :p ciekawe czy ktoś miał w demonie full seta rare itemów ( w jednym demcu ): mpa , g-legi , mms o.O ja ubiłem swoim sorckiem z 7-8 demonów i nawet niespadł mi f-axe huauha :D
|
|
No no fajne te ***** :) Btw. Trzeba być idiotą zeby plik do tibicams nazwac "Plik.avi*****". Nah.
|
@Dorotka99999
:confused: yyyy n00b czy 5-cio latek??:baby: |
Cytuj:
Film - zomg, ale fart. Coś ostatnio b.dużo rare itemów leci :P 19:10 Fonrar [145]: shitty loot 19:10 Fonrar [145]: ;p 19:10 Polo enmo [105]: BO PRZYSZEDLES 19:10 Fonrar [145]: NO BA :-) |
ziomek chyba cały tydzień w kościele siedział i modlił sie o Loot :p ee.. ile to warte jest na .. (arcani?) bo chyba jest na + po tym huncie :p
|
Było!!!!!!!!!!
|
ale farciarz xD!!!! siedziałem 2 dni pod rzad i cieżko o lota :[
Gz dla pana 8o |
@ziomek chyba cały tydzień w kościele siedział i modlił sie o Loot ee.. ile to warte jest na .. (arcani?) bo chyba jest na + po tym huncie
na Arcani E-Plate warte ok. 500k, MMS ok. 200k. Czyli 700k do przodu :D |
Cytuj:
a co do filmu to mega fartuch :-) |
omg debug ale loota zobaczyłem:D
@up to spojrzenie czesia jest boskie:D |
Cytuj:
|
1 raz widze knighta na demonkach, ktoremu sie tak poszczescilo 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |