![]() |
EraGG - problem
Witam, mam problem z EraGG. Wszystko wczoraj było pięknie, ale dziś jak chciałem wejść to normalnie było i potem bardzo długo ustalało wersje aplikacji i się rozłączało. Co się stało?? Wczoraj było wszystko pięknie....
|
pewnie jakiś błąd sieciowy (ja też tak mam czasami) musisz spróbować później
|
Gg
i jeszcze dotego super extra wolno chodzi ;(
|
Wyobrażam sobie, jak taki ułomny komunikator musi szwankować na komórce ; ) . Szczerze proponuję poszukać na stronie Ery.
|
Gg
Nie no... wczoraj było na prawde spoko, bez zarzutu... ale dziś... porażka...
|
Mi też nie działa, wiec można wysnuć wniosek że to oni mają jakieś problemu techniczne. Wystarczy poczekać i nie płakać tu...
|
Komórka w łapki, książka telefoniczna i szukasz BOK (Biuro Obsługi Klienta)... Czy to forum wygląda ci na pomoc techniczną Ery?...
|
Gg
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobacz jak łatwo można zamienić www.forum.tibia.pl na www.pomoc.techniczna.era.pl Kilka literek i link szlag trafia. PS. Zazwyczaj jak jest coś nowego to występują problemy zanim wszystko się ustabilizuje. Proponowałbym poczekać 2-3 dni. Jeśli nic się nie poprawi to zagadaj do kumpla, który też ma EraGG i może jemu też nie będzie chodziło. Jeśli zaś będziesz wyjątkiem, to radzę wejść na stronę Ery i tam szukać rozwiązania. Nie wiem czemu ale ludzie traktują "Załóż nowy temat" jako "google.pl" ew. "goggle.pl" |
Cytuj:
Ludzie, nauczcie się załatwiać sprawy samodzielnie! Po prostu żal 4 litery ściska, jak się widzi niektóre tematy na forum z problemami, które można rozwiązać za pomocą gógli... |
Cytuj:
Hmm... też miałem wczoraj ten problem że nie mogłem się zalogować chociaż ja mam Heyah GG. Tak samo ci nie wchodzi gdy nie zakupisz nowej subskrypcji lub na koncie jesteś na - |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |