Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Nebula] 149 MS Own3d (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125368)

D@nger 17-04-2007 15:19

[Nebula] 149 MS Own3d

Jak w temacie 149 mS z SW pada xD

Link:
http://www.rogepost.com/n/9892855411

Thorianin 17-04-2007 15:25

Hah noto se chłopak zrobił DHQ XD Myśle że nie tak trudno było go zabić po mimo tego że był na utamce...Wkońcu każdy z nich miał 100lvl+... Ale ogólnie gz

Dregar 17-04-2007 16:19

Ahh sprostuje Heiks oglądał jak Sowqu sobie radzi na dole za pomocą TIBIA BOT NG i dlatego nie było natychmiastowej reakcji z jego strony, fakt faktem ze to zapewne plotka. Padł za nic, po prostu pewnym osobą na pewnym serwerze sie nudzi :)

Rocketsss 18-04-2007 00:49

Kiedy zaczalem grac na nebuli , zaden z tych durni tam nie gral .
Hespios (Draverik) z poczatku mial 3 ownerow . Zostal jeden a dwóch gra ........ nie powiem kim bo za bardzo go lubie ; ). Maledrus to bałwan który nie ma pvp a zawsze szuka dymu , w ogole wszyscy z nich jada na botach , no teraz juz nie musza. Hinogoos - 2 licowiec. Arthas of nebula - do niego chyba nie trzeba komentarza , zacznijcie grac a sami przekonacie jak szybko staniecie sie ofiara jego pałer abjuzingu! Archer of fear - nc . Castor - zabil go kumpel z gildii i pisal posy na forum wyzywajac cala gildie . Jak widac juz jest zgoda . Co do filmiku . Heiksa nie znam , Juroqu to asslicker i w ogole dobrze ze zmarł.

Nolduriel 18-04-2007 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocketsss (Post 1375011)
Hespios (Draverik) z poczatku mial 3 ownerow . Zostal jeden a dwóch gra ........ nie powiem kim bo za bardzo go lubie ; ). Maledrus to bałwan który nie ma pvp a zawsze szuka dymu , w ogole wszyscy z nich jada na botach , no teraz juz nie musza. Hinogoos - 2 licowiec. Arthas of nebula - do niego chyba nie trzeba komentarza , zacznijcie grac a sami przekonacie jak szybko staniecie sie ofiara jego pałer abjuzingu! Archer of fear - nc . Castor - zabil go kumpel z gildii i pisal posy na forum wyzywajac cala gildie . Jak widac juz jest zgoda . Co do filmiku . Heiksa nie znam , Juroqu to asslicker i w ogole dobrze ze zmarł.

Lol Juroqu zmarl irl?

Zygmunt 18-04-2007 15:10

Cytuj:

Idz, książke kucharską napisz.

Rocketsss 22-04-2007 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1375391)
Idz, książke kucharską napisz.

O was chetnie , VU to smiecie na nebuli i taka jest prawda , no moze xaemus jest od poczatku

@ Co do juroqu to nie rl , pomyillo mi sie , bo ktos tak napisal ze zrozumialem ze padl tez

kierowca_smieciarki 22-04-2007 12:38

Cytuj:

Heiksa nie znaleś, to już raczej nie poznasz mocno się w*****ł i raczej juz nie wróci.
Wiesz kiedyś do niego zagadałem akurat zaczełem grać na nebuli. Mysłałem, że jak do niego napisze to sie nie odezwie. On pomogl mi i wielu osoba wogóle nowym wybić.
Szkoda chłopka znalazł sie nie wtym czasie i nie na tym serwie.
Chłopak pomagał kazdemu kto pomocy porezbował. Widać VU sie go przesreaszło.

Rozqu 22-04-2007 13:37

Moze wkoncu bedzie jakas sensowna wojna :< Ciekawe kto bedzie next :>

kierowca_smieciarki 23-04-2007 17:48

Hmm, a wiesz chodziaż za co ludzie padaja?
Pho~
Vilir
Ciekawe jak z hespios teama beda padać? To wtedy bedzie śmiech na sali:D

lycha_ziom 23-04-2007 23:07

Cytuj:

90% tego co napisales o sherowaniu i abusingu to gowno prawda.Jezeli nic nie wiesz to zamknij morde bo przez takich noobow jak Ty pisza ze na nebuli sie nie da grac etc-.-

kierowca_smieciarki 25-04-2007 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1384971)
90% tego co napisales o sherowaniu i abusingu to gowno prawda.Jezeli nic nie wiesz to zamknij morde bo przez takich noobow jak Ty pisza ze na nebuli sie nie da grac etc-.-

Prawda prawda. Może mi powiesz, żę Celandia nie ma 3 ownerów:D Spytaj się zwoich kolegów, prosze nie ściemniaj mi tu.

Rocketsss 25-04-2007 12:51

Lycha ziom ty gowno wiesz o tym servie , pewnie jestem silver chan albo inny pajac , ktory broni dupy kumpli przed prawda.

Taka jest prawda z tym sharowaniem wiele osob sie do tego przyznawalo

Propan Butan 25-04-2007 13:34

Można prosić o rehost ?

lycha_ziom 25-04-2007 19:18

hahaha a wypisz mi h lvli ktorzy nie sheruja?po huj tracic rl life jak mozna szybciej wbic lvl?

TeRcIk 25-04-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1388715)
hahaha a wypisz mi h lvli ktorzy nie sheruja?po huj tracic rl life jak mozna szybciej wbic lvl?

Ja nie sharuje.
Zdzwil bys sie ze jest wielu h lvli ktorzy sami zapracowali na swoj lvl.

Rozqu 26-04-2007 01:14

109 to nie az taki h level do sharu?:> tu chodzi o wbijanie lvi w dzien w dzien na 140 etc :)
oczywiscie nie mowie ze 109 to zly bo nigdy takiego nie mialem:)

kierowca_smieciarki 26-04-2007 07:59

Ale czy uczciwe? Jakieś zasady, konwenanse chyba panuja co?

Vaqumen 26-04-2007 15:05

powie Mi ktos jak to sciagnac bo nie wiem ^^ THX

Lynx 26-04-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaqumen (Post 1389774)
powie Mi ktos jak to sciagnac bo nie wiem ^^ THX

ten temat od 3~~ komenta już nie jest o filmiku tylko o sytacji na Nebuli więc raczej ci nikt nie odpowie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04.