![]() |
Co lepsze?
Cześć
Co lepsze avenger czy magic sword? |
SOV ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Oczywiście że Magic Sword :) (Sword Of Valor) :) Ja wole mieć sova i np. mms mając łącznie 48 atk i 72 defa (35def sova i 37 def mms'a)
Niż Avanger mając łącznie 50 atk i 38 defa, tarczy nie założę bo jest 2 ręczny... Ale z drógiej strony avangera mozna sprzedać za 1kk = 100cc = 1 milion gp więc jeśli ktoś nie bije ze swordów to będzie miał niezły zarobek :) znacie juz moje zdanie :D |
Cytuj:
Ja wolę mieć ave z 38 def niż mmsa z 37 ;P |
Cytuj:
|
Od kiedy cena przedmiotu przekłada sie nad jego skutecznośc?SoV lepszy.
|
zagłosowałem na SoV'a bo lepszy (tzn tak mi sie zdaje):P
|
Ja zagłosowałem na Avenger ponieważ według teorii Eternala jest to najlepsza broń względem ataku jak i obrony. A teoria Eternala to prawda.
|
Cytuj:
Ciagle z tym sa spory i beda dopoki CipSoft nie opisze dokladnie @top: Z wlasnego doswiadczenia wiem ze ave lepszy -.^ (jednak trzeba zauwazyc, ze nie do wszystkiego :P) |
@up ma racje.
|
Avenger...
|
avenger, def sie nie sumunuje i te 3 attk wiecej
Moje wymarzone eq :D Demon Helmet Aol Sov, MPA, MMS Ring of the sky , Golden Legs, Avenger Boh bym se w nim latal na dragi :D |
Cytuj:
|
LoL
Jasne że Avenger. I ciekawe po co taka róznica cen między tymi broniami.
|
Avenger - Mozna go zdobyc juz na 80lvl z questu. Jest dosc tani porownujac
go do ceny SoVa. Ponadto 50atk. i 38def. SoV - Zdobywamy go po Anni (100lvl, ale malo kto na tym lvl go przechodzi) Kupimy go za 1,3kk~, posiada 48atk. i 35def. Teraz troche o "teori" defa. Wiec Avenger ma 38 defa na Full Atk/Def, czy tez bal~. Z tego co slyszalem to def. 2-giej broni działa nastepujaco: -full atk. nie dodaje nic defa; -balan~ dodaje 1/4~ defa; -full def. daje nam 1/2 defa; -sama bron (SoV) ma 35 defa. |
Cytuj:
|
wolałbym sov+mms'a dlaczego bo do mms'a idzie jeszcze skill shielda
|
Ja nie wiem.... bo już nic nie rozumiem sov bo jedno ręczny a czy 2 questy potrzebują pacc razczej tak więc niech ktos mi teraz powie ile może kosztować taki avenger i taki Sov
ok? |
A właśnie czemu nie mozna zdobyć magic longsword i warwold sword bo musi skądś sie wziąść albo chociarz gdzieś zobaczyć.....X( X( X(
Oto jest błąd musi być chociarz z questu!X( X( X( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |