![]() |
Jak myslicie?
Jak myslicie? Na czym knight powinien expic z PACC? Wlasnie mam odnosnie tego tematu pytanie. Na jakich stworach mogl bym expic aby szybko exp wmiare lecial i nie bylo duzo strat. Mam dylemat miedzy tymi expowiskami:
-Scaraby na ank -Cyklopy na Edron -Tomby albo jak macie wlasnie zdanie to podajcie gdzie mogl by knight ze skillami 70/70 i 35lvl mogl by expic. Dziekuje z gory. |
Ja ci doradzam Cyce na Edronie.Szybko sie expi szczególnie rano.150expa za jednego+ Dark Helmet halabarda itp. Jak dla mnie by sie opłacało tam expic a strat nie będziesz miał większych.A jakie masz EQ????
|
Eq:
Warrior Helmet Golden armor Platinum Ammy Crown Legs boh( w trakcie zbierania kasy) Vampire SHield Bright Sword Giant Sword |
Knight z PACC powinien expić na mapie respawnu i opcji Szukaj. Jak masz słabszy lvl, to i poradniki powinny się zwracać...
|
Dobrze, ale ja dalem temat ze mam dylemat a nie typu "GDzie MAM EXPIC HALP PLAX". Wiec sie nie czepiaj.
|
@up
Cytuj:
Cytuj:
|
Polecam scaraby w Ankrahmun. :)
|
Czy to tak ciężko spojrzeć parę tematów wyżej?
|
Wbij 80/80 i na zolwie....
|
Po co mu skille 80/80 na zółwiach ?? Z takimi co ma moze czyścić teraz poziom 0 i -1, i i tak będzie miał dobre exp. Gra knightem między lvl 40 a 60, jest wg. mnie monotonna, bo albo zółwie bijesz albo scaraby. Na tombe knightem raczej nie opłaca sie chodzić, ponieważ Crypt Chamblery zadają duże hity i poprostu tomba to tylko wasta uhów dla knighta. Jeśli masz jakiegoś kumpla druida, to możesz spokojnie expić sobie na dragach małym nakładem pieniędzy.
|
Myślimy że jestes kompletnym ingnorantem~ zakładając nowy temat.:) Powinieneś go umieścic tutaj http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
P.s Idz expic na mintwalin xD |
Proponuje więcej takich głupich postów np:mam pacc/facc lvl:XX gdzie mam expic?? halp plisss
Ludzie zanim stworzycie taki temat zastanówcie się trochę i pomyślcię czy nie lepiej: 1) zapytać qmpla z gildi gdzie mam expic 2) jezeli nie masz gildi (kumpli) to polecam mapę respawnu 3) sprawdz na czym expią knighci na twoim lvl'u 4) zapytaj doświadczonego gracza z forum na czym na danym lvl'u expić 9przy tym nie zaśmiecasz FORUM) mała rada: juz skoro masz pacc to chociaż go wykorzystaj w miare logicznie mała rada 2: nigdy więcej takich tematów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |