![]() |
Norf 128 ek pokazuje jak szybko expic na of
Po długiej przerwie znowu zaczynam robic filmiki ;p
http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/22900 |
O tak, nie ma to jak 84 shieldingu na 128 lvlu :cup: .
Ale ogolnie filmik spoksik. 7/10 :) |
Ehhh
Film jak film po prostu 30 minutowy hunta na ofie :/ myslalem ze to jakas inna ( nowa taktyka ) a tu chodzi i bije zerki w kolko ^^ moze komus sie przyda zeby poznac ofa a tak to lipa 5/10 ;] p0zdr0 |
Cytuj:
A co do twojego podpisu to rzeczywiscie na harmoni kogos zabijesz UE i ktos Ci wysle kartke z templa =P |
Cytuj:
|
Jak na 128 lvl to mi sie wydaje, że dobry nie jest ^.-, zwyczajny hunt na OF :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
84 shield na 128 ek? zal.pl |
Nawet niezly exp, 60k~/h ;]
|
Koles ma dobry shielding. Zauwazcie ze jak jescze nie nabyl sova to biegal z gsem i tylko sword mu rosl. Zreszta co to daje czy ma 84 shielda czy 95 i tak wyjdzie na jedno i to samo, duzej roznicy to nie zrobi.
|
norfik, pamietam cie jak miales 70 lvl jakis rok temu :] nie zalamales sie po hacku po ktorym straciles full eq i 10 lvli, dalej grasz ;p jego shielding jest bardzo dobry po tym co on przeszedl
|
Mnie się filmik bardzo przydał ;)
GL Norf :* Zrób jeszcze może dragi na Edron albo tomba jakiegoś :p |
Jaki tam jest exp/h ?
Od jakich skillów i którego lvla można chodzić? |
Cytuj:
Ja tam chodzilem 50 kajtem z druidem robiacym sio i wyjebisty exp i loot |
@Norf
Tam na północy OF, na tej jakby górze to tam tylko sie respi "Old Bp"? ;> |
@up sie znawca odezwał.
filmik nic nowego, zwyczajny exp na ofie, aporpo jego skilli to shield słabiutki owszem, ale skille to prywatna sprawa każdego, jak chce to moze mieć i 60. Do wszystkich krytykantów powiem tak, najpierw człowieku zrób taki lvl a potem możesz pouczać kogoś, jak sie pół życia lata z 2handem, a potem sie nie chce wyrównywać skilli to tak jest. ~Fax |
To sie przyda poczatkujacym najtom :)
Btw jak mozesz zrob filmik z Mint. |
lol ja na 56 mam 84 shielda i powiem ze nie widze roznicy miedzy 75 + shielda a tym co mam na guardach i tak mnie jebia jak chca ;] jedynie to na gsach sie swietnie sprawuje wiekszosc hitow chmurka i dymek
nabijcie 84 shielda to zobaczycie jak trudno a nie krytyka ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty za to masz lepszy shield na swoim 9 knighcie ... wyjdz. @ Norf thx czegos takiego mi bylo trzeba :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |