![]() |
Light Shovel uzycie XD
Robie ten temat poniewaz widze ze jest duzo pytan na temat tego przedmiotu o ktorym mowa czyli:
LIGHT SHOVEL Light shovel sluzy jak zwykły shovel ale nie tylko... Mozna nim wykopywac skarby na pustynii. Wystarczy mieć light shovel zeby wykopac od 0-70gp i czasem jakąś niezlą rzecz ja wykopalem juz crown helmet ale itemy sie trafiaja 1 na 1000. W zaleznosci od lvla jezeli masz wysoki lvl to masz szanse na wykopanie wiekeszej ilości gp albo itemow. A teraz to na co czekacie! Jak uzywac light shovela! musisz miec light shovela w otwartym backpacku i byc na pustyni (jest tez pustynia przez ktora to sie idzie na vocation questa)na pustynii leżą sobie beztrosko czaszki umarlych tam zwierząt wtedy bierzemy tym light shovelem use with i klikamy na czaszke na pustynii to dziecinnie proste:baby: gdy klikniemy i jezeli cos bedzie w czaszce to pojawi sie komunikat you found... Na przecientnym swiecie light shovel kosztuje od 1k-4k (na Shiverze kosztuje 1k) |
coś mi sie nie chce wierzyć
moze jakis dowód? chetnie sam pojde sprawdzic |
Jak jesteś na pustyni używasz "use" i na piasek to ci wyszukuje te gp?
I jaka jest częstotliwość trafiania na skarb?? Chodzi mi o gp a nie o eq... |
Kopać scaraby da się także normalną łopatą, a a light shovel da się itemki? Mnie nigdy sie nic inego nie udało niż scarab lub scarab coin, ale to normalne.
|
Buhahaha a ja wykopałem mpa i studed seta-,-
|
Póki co wykopałem 7 scarabów :o jak cos jeszcz mi sie uda ciekawego to zedytuje posta ":P
""15:26 You see an animal skull."" Mowisz o takich czaszkach? Na nich się nie da :o A moze na desercie na połnoc on ankh się nie da :}? |
Takie rzeczy to tylko w erze.
@Topic Niom, najs opcja chłopcy,.. ;) |
podaj ip tego otsa ok?
|
ej hłopaki to działa
|
@up jak mówisz o scarab coinach to tak, zgadza sie, to jest itemek i mozna go wykopać.
|
-.-'
LoL on sobie z was jaja robi a Wy tego nie zauważacie...
|
Jeszcze nie udało mi sie wykopac itema... ale bede próbować
P.S (na refugi LIGHT SHOVEL 300-400gp) Bynajmniej ja po tyle sellam. I tak juz nikt nie kupije :( |
Ja sie bawilem w kopanie scarabow :)
|
Od kiedy to jest cos takiego jak light shovel ?? Bo ja od kad gram w tibie 2 lata jeszcze o czyms takim nie slyszalem
|
Light Shovel została niedawno wprowadzona, waży mniej bo 15 uncji czyli 20 mniej niz normalna, przydatna głównie dla magów i druidów, ale ja jako knight ją używam :) Jakoś mi się spodobała.
|
@up
dla paladynow rowniez fajna poniewaz te 20 cap to zawsze sa bolty/runy/mf ;) @topic jeszcze nie probowalem i nie chce mi sie wierzyc... moze ktos mi wyjasnic o jakie czaszkina pustyni chodzi ? czy to na piasku tez mozna ? ;> |
ty mowie przecierz ze to dziala tylko musicie brać use witt (light shovel) i na "animal skull"
light shovel różni sie tym od zwłykłego shovela ze mozesz częsciej trafić na skarb. |
jeszcze jedno nie wykopiesz skarbu za kazdym razem ;)
|
mam pytanie
czy light shovela mozna uzywac na pustyni dla facca? |
Light shovel xP
niewiadomo czy se jaja robi....
Opis Doskonała do odkopywania skarbów ... na tibi.pl tak pisze Narzędzia>Light shovel... __________________________________________________ ______ Play 4 fun 09:48 Ibie Yanionna [18]:buy Boh of Haste Hate Nó.óBs xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |