Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Rodzinka Inferna<lvl nieważny> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125494)

Krakowiak 18-04-2007 16:13

Rodzinka Inferna<lvl nieważny>

Witam wszystkich. A więc ostatnio postanowiłem pograć sobie na infernie. Lecz po chwili uświadomiłem sobie że nieopłaca mi się nawet rooka przechodzić bo bez kumpli na mainie nic tam niepopekuje (bo głównie poto tam ide) Potem wpadłem na pomysł założenia rodzinki a w bliskiej przyszłości gildi(jak będziecie chcieli).
Rodzinka/gildia miałaby charekter PK Teamu(ściślej SD combo itp) , lecz często przewidywane byłyby Guild hunty itp. Jak dużo osób się zgłosi założę gildie odrazu, chociaż na Infernie mam dopiero 7 lvl. Oczywiście jak każdy z nas wbije już 30+ to kupimy GH. Z początku chodzi tylko o wbicie 13-20 lvl i 15-25 mlvl i dorobienia się troszke kaski na sd combach ;].

Jak chcesz zostać członkiem mojej Gildi/pk teamu i trudnić się zabijaniem innych napisz do mnie na pw lub w tym temacie(napisz swój nick na Infernie i ile już lat grasz w tibie ;]). Nasza rodzinka będzie miała nazwę Samuraj więc każdy kto dojdzie do mojej rodzinki będzie musiał mieć na końcu nicku tą nazwe(np. Asia Samuraj). Mój nick na tibi Kazuya Samuraj.
Czekam na zgłoszenia!

CZŁONKOWIE:
Krakowiak<>Sorcerer<>
Diego'Odin
Argen<>Druid<>

@edit!
OD tej chwili będe informował tu członków naszej rodziny, o różnych akcjach , huntach itp. Tak będzie najwygodniej

Razor_Boss 18-04-2007 18:22

Dobry pomysł, inferna był mój pierwszy świat pierwsze zrookowanie chara itd.
Doszedł bym do twojej rodzinki tylko , że zhakowali mi postać z tego servu :/

First!First!First!First!First!First!First!
WoW WoW WoW WoW WoW WoW

Diego'Odin 18-04-2007 18:46

ostatnimi czasy troche sie juz nudze wiec moglbym dolaczyc
mam tam 7lev na rooku i bez "samuraj" - nie chce mi sie od nowa przechodzic
mam pacc

Argen 18-04-2007 18:58

7 druid z PACC pw me...

brayano 18-04-2007 20:37

Podac nicki, podawac bedzie troche run z was :)

Krakowiak 18-04-2007 22:40

@up zal gdzie ty tu widzisz nasze nicki? Tam przy LISTA CZŁONKÓW to są nicki forumowe. Lawl

Lasooch 18-04-2007 22:46

Mogę dołączyć? 50 sorc, PACC się skończył, nie chce mi sie nowego chara robić... plx plx.

Nie widzę w tym sensu. To znaczy, sens widzę jako rodzinki, ale ALBO na wspólne hunty itp., ALBO na combo SD itp. Jak zamierzacie oba, to po paru combach hunty wyłapiecie i już nie będzie wspólnych polowań ;-)

(Chciałem przypomnieć, że na Infernie każdy może was potem rookować jak chce, więc hunty są problemem).

brayano 18-04-2007 23:08

@ Krakowiak
A ja nie mowie ze widze gdzies wasze nicki, tylko ze macie jej podac lol

czytanie ze zrozumieniem sie klania

Krakowiak 19-04-2007 14:31

@up
Cytuj:

Jak chcesz zostać członkiem mojej Gildi/pk teamu i trudnić się zabijaniem innych napisz do mnie na pw lub w tym temacie(napisz swój nick na Infernie i ile już lat grasz w tibie ;]).
Przeczytaj jeszcze raz i mi powiedz czy mówiłem tu o podawaniu nicków w temacie. Ta i masz racje Czytanie ze ZROZUMIENIEM się kłania!
@2x up
Ta rodzinka to raczej na początku do sd comb a potem do wspólnych huntów(jak podrośniemy z lvlami ;]) Naprawdę chcesz dojść ? jak tak napisz do mnie na pw nick i reszte

Lasooch 19-04-2007 15:13

Nie, nie chcę dojść. Ale chodzi o to, że jak najpierw razem pocombujecie, to potem razem nie popolujecie, bo wyłapiecie w trzy dupy huntów i trudno będzie gdzieś pójść - chyba, że innymi postaciami.

Asthan 19-04-2007 15:17

Cytuj:

@up

Przeczytaj jeszcze raz i mi powiedz czy mówiłem tu o podawaniu nicków w temacie. Ta i masz racje Czytanie ze ZROZUMIENIEM się kłania!
Poczytaj jego posty i może zrozumiesz o co mu chodziło.
Cytuj:

@2x up
Ta rodzinka to raczej na początku do sd comb a potem do wspólnych huntów(jak podrośniemy z lvlami ;]) Naprawdę chcesz dojść ? jak tak napisz do mnie na pw nick i reszte
Najpierw pobawicie sie w pk a potem żadnych huntów nie będzie chyba ze was będą Huntowac.

Krakowiak 20-04-2007 18:38

Lawl jak niechcecie dojść to po chu*a się wypowiadacie? Czy napisałem comment plss? Niepotrzebuje waszych komentarzy jak niechcecie dojść to poco tu wchodzicie lal

Tom@$Z 24-04-2007 07:55

Oj nabzy niech was moje explo dorwie ;d

Nienawidze n00bków co wchodzą na Inf~ tylko zamieszanie robić..

No mercy

Grabarz'ek 25-04-2007 22:35

Jak mogę to się dołączam, szczegóły Krakowiak masz na PW...

Aspetina 30-04-2007 17:51

To dołanczam :P
Mój nick: Teddy Samuraj
Gram jakieś 2-3 lata z przerwami;)

Remicek 30-04-2007 23:54

[CHAR]Rawyrya Sardoxy[/CHAR]
10 lev druid - chetny do dolaczenia

Proponuje wybrac jakies miasto w ktorym bysmy mieszkali.

Damia'nek 02-05-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez brayano (Post 1376131)
Podac nicki, podawac bedzie troche run z was :)

Z ciebie pewnie też ; )
Ja mogę dołączyć chyba 6 level na rooku, ale mogę dobić.

Sylwia656 02-05-2007 17:57

Pandoria się znudziła ? przecież tam jest jeszcze gorzej niż na pvp enfo :> ale może się dołączę bo mi się nudzi ;d

KUBA222 07-05-2007 14:58

]

JA chem dolączyć mam lvl 79 Paladyn

skile 89 dystanse flaiting

nick paladyn maluszek

Grabarz'ek 07-05-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia.com (Post 1416359)
Character paladyn maluszek does not exist.

-.-

11111oneoneoenoneone!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48.