![]() |
Rodzinka Inferna<lvl nieważny>
Witam wszystkich. A więc ostatnio postanowiłem pograć sobie na infernie. Lecz po chwili uświadomiłem sobie że nieopłaca mi się nawet rooka przechodzić bo bez kumpli na mainie nic tam niepopekuje (bo głównie poto tam ide) Potem wpadłem na pomysł założenia rodzinki a w bliskiej przyszłości gildi(jak będziecie chcieli).
Rodzinka/gildia miałaby charekter PK Teamu(ściślej SD combo itp) , lecz często przewidywane byłyby Guild hunty itp. Jak dużo osób się zgłosi założę gildie odrazu, chociaż na Infernie mam dopiero 7 lvl. Oczywiście jak każdy z nas wbije już 30+ to kupimy GH. Z początku chodzi tylko o wbicie 13-20 lvl i 15-25 mlvl i dorobienia się troszke kaski na sd combach ;]. Jak chcesz zostać członkiem mojej Gildi/pk teamu i trudnić się zabijaniem innych napisz do mnie na pw lub w tym temacie(napisz swój nick na Infernie i ile już lat grasz w tibie ;]). Nasza rodzinka będzie miała nazwę Samuraj więc każdy kto dojdzie do mojej rodzinki będzie musiał mieć na końcu nicku tą nazwe(np. Asia Samuraj). Mój nick na tibi Kazuya Samuraj. Czekam na zgłoszenia! CZŁONKOWIE: Krakowiak<>Sorcerer<> Diego'Odin Argen<>Druid<> @edit! OD tej chwili będe informował tu członków naszej rodziny, o różnych akcjach , huntach itp. Tak będzie najwygodniej |
Dobry pomysł, inferna był mój pierwszy świat pierwsze zrookowanie chara itd.
Doszedł bym do twojej rodzinki tylko , że zhakowali mi postać z tego servu :/ First!First!First!First!First!First!First! WoW WoW WoW WoW WoW WoW |
ostatnimi czasy troche sie juz nudze wiec moglbym dolaczyc
mam tam 7lev na rooku i bez "samuraj" - nie chce mi sie od nowa przechodzic mam pacc |
7 druid z PACC pw me...
|
Podac nicki, podawac bedzie troche run z was :)
|
@up zal gdzie ty tu widzisz nasze nicki? Tam przy LISTA CZŁONKÓW to są nicki forumowe. Lawl
|
Mogę dołączyć? 50 sorc, PACC się skończył, nie chce mi sie nowego chara robić... plx plx.
Nie widzę w tym sensu. To znaczy, sens widzę jako rodzinki, ale ALBO na wspólne hunty itp., ALBO na combo SD itp. Jak zamierzacie oba, to po paru combach hunty wyłapiecie i już nie będzie wspólnych polowań ;-) (Chciałem przypomnieć, że na Infernie każdy może was potem rookować jak chce, więc hunty są problemem). |
@ Krakowiak
A ja nie mowie ze widze gdzies wasze nicki, tylko ze macie jej podac lol czytanie ze zrozumieniem sie klania |
@up
Cytuj:
@2x up Ta rodzinka to raczej na początku do sd comb a potem do wspólnych huntów(jak podrośniemy z lvlami ;]) Naprawdę chcesz dojść ? jak tak napisz do mnie na pw nick i reszte |
Nie, nie chcę dojść. Ale chodzi o to, że jak najpierw razem pocombujecie, to potem razem nie popolujecie, bo wyłapiecie w trzy dupy huntów i trudno będzie gdzieś pójść - chyba, że innymi postaciami.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Lawl jak niechcecie dojść to po chu*a się wypowiadacie? Czy napisałem comment plss? Niepotrzebuje waszych komentarzy jak niechcecie dojść to poco tu wchodzicie lal
|
Oj nabzy niech was moje explo dorwie ;d
Nienawidze n00bków co wchodzą na Inf~ tylko zamieszanie robić.. No mercy |
Jak mogę to się dołączam, szczegóły Krakowiak masz na PW...
|
To dołanczam :P
Mój nick: Teddy Samuraj Gram jakieś 2-3 lata z przerwami;) |
[CHAR]Rawyrya Sardoxy[/CHAR]
10 lev druid - chetny do dolaczenia Proponuje wybrac jakies miasto w ktorym bysmy mieszkali. |
Cytuj:
Ja mogę dołączyć chyba 6 level na rooku, ale mogę dobić. |
Pandoria się znudziła ? przecież tam jest jeszcze gorzej niż na pvp enfo :> ale może się dołączę bo mi się nudzi ;d
|
]
JA chem dolączyć mam lvl 79 Paladyn skile 89 dystanse flaiting nick paladyn maluszek |
Cytuj:
11111oneoneoenoneone!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |