![]() |
Banuta quest...
Witam, mam taki problemz tym questem ponieważ dawno wziąłem włos z 8 misji i niechciało mi sie go wymieniać. Teraz gdy chce go wymienić mam taki dialog:
15:18 Tomuszom [65]: hi 15:18 Hairycles: Be greeted, friend of the ape people. If you want to trade, just ask for my offers. If you are injured, ask for healing. 15:18 Tomuszom [65]: mission 15:18 Hairycles: Get a hair of holy ape from forbidden land in east. Speak with blind prophet in cave. Byłem u tego The Blind Prophert i nic z tego nie wynikło. No więc teraz mam takie pytanie co moge z tym zrobić ewentualnie gdzie lub do kogo sie zgłosić? Dzięki za pomoc |
Potworny QS. ;P
W razie czego wszystko można znaleźć na erigu. |
Czy jesteś pewien, że twoja rozmowa z NPCem przebiegła poprawnie, zadałeś pytania, które należało zadać itd ?
W razie czego: http://tibia.pl/quest/Banuta @down - no tak, jeszcze nie wprowadzony :P |
@fAYL
Ja niechce całego questa tylko pomoc w tej 1 konkretniej rzeczy a z tego co pamietam to to było dozwolone na forum... @pebe83 Mówie zgodnie z erigiem i chyba wszystko jest dobrze a ten link co podałeś to niewiem do czego ma sie odnosić bo mi nie działa ;] |
No dobra; afair to wystarczy powiedzieć teleport/transport (i nie mieć pz locka chyba). GL. :)
|
@fAYL
Myślisz że ze mnie taki bezmózg i sam na to nie wpadłem?... Byłem tam i nic nie dało.. |
Hm, doprawdy?
Powiedziałbym, że mnie to troszkę zaintrygowało i nawet poszukałem specjalnie filmiku... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:05. |