![]() |
Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny.
Wojna dawno się skończyła, więc nie ma co się rozpisywać w starym temacie. Macie nowy temat, i nowe pole do popisu ;p
|
Ale żeś się rozpisał. Chociaż dobrze że już wojny nie ma. Jest spokój na jakiś czas.
|
Dostałem dzisiaj 5 z gery ! MASTA matura moja ahah lol !
|
No to gratuluje Banitq. :) co slychac u ciebie ? ;>
P.S Dalader: Apr 18 2007, 20:31:42 CEST Killed at Level 84 by Ecrusher |
Cytuj:
|
To byl miss dead xD
Bo ecrusher se hity testowal i niechcacy przedobrzyl xD oddal mu loota. Btw. Tak slyszalem od jego kolegi wiec nie mowie ze to 100% sure ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tosiq no i po co klamiesz ze char byl selniety? jesli leciales po mnie z 2 typkami od ciebie z rl ? ;o Rosorem i Therrionem ? ;> Watpie zeby to byl new owner .. Nie badz smieszny. Aha i new Rosor ma jeszcze 3 tygodnie na oddanie itemkow old rosorowi pamietaj slonce =*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"dziewuszki" hhahehe =P xD |
ventar to sprostoj moja wypowiedz bo dokladnie nie wiem a widze ze to temat ktory wielu interesuje :D to mozesz powiedziec o co dokladne chodzilo :D :evul:
|
Cytuj:
|
Azura.. są chętni na nieograniczoną niemal ilośc bp uhów za 3k sztuka? :)
|
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O
ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze. "znawca" azura bez draza to juz nie ta sama azura |
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed^^.. |
Tegax nie jest moim charem, ja tylko na nim gram
no fakt - zamiast zrobic 1 chara swojego na tak "h***" serwie lepiej wydac kase i kupic 5 charow - vivat logika dupowlazy? hmm a to ciekawe - niby kogo masz na mysli? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |