![]() |
Zkładam Rodzinke :)
A Wiec Tak. Rodzina Poswatała Na Servie Saphira. Jesli jest ktos zainteresowany to pisac na gg : 5699798 . Pasuje to właź, nie pasuje to Cya :)
1. Baran 2. Xardian 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Pozdro |
Ja chętnie.Może ta rodzinka na Aurea :)
|
JA proponuje
FORTERA LUMINERA ASKARA Rodzinka to moze HUNCWOCI np; .......'Huncwota,lub nicki dowolne :D ALe chcialbym wybrac np FOrtere bo jest to fajny serv |
Ja moge nawet wrócić do tibi. Możemy grac na jakimś średnim servie!.
Rodzinka moze byc z kozackiego Anime naruto przykaldy? Nick Uchiha Nick Kaguya Subaku no Nick Fuuga Nick Moj nick Tsumi prof Sorc ofc Swiat Już pisalem |
Tez wracam do tibii wiec jak cos moge sie dolaczyc 10 jak dostane wyplate kupuje pacca xD swiat musi byc PvP oczywiscie.
|
Ja bardzo chętnię się dołącze ;]
Świat to fortera albo Valoria ;] Moge być knight albo drut/sorc ;] Nicki mogą być ze wspólnymi końcówkami np De'~~ czy coś w tym stylu ;] Mój nick jeszcze nie wiem ale mozesz mni juz dopisac jako Xadrian narazie xD A jak by nicki były z tego Anima co mówił [BeW] to ja chce być Subaku |
Mnie mozesz dopisac jako
Huncwot Profesje mysle za jak pvp to sorc lub pall a jak non pvp to knight ;p |
To bierzy któryś świat i zaczynajmy już reszta się później najwyżej dołączy
|
Cytuj:
|
Moja propozycja tyo rodziinka xxx Kirius : ]
Propozycja to serwer honera na ktorym juz troche czasu gram i nie jestem nubem :) Wiec zapraszam na honere na nickach ...Kirius :) |
mysle ze czas juz ustalic jakies konkretniejsze info gdzie jakie nicki itp
|
l
Rodzinka sola, np Dzejsola. Na harmoni. Mam tam postać, 42 druta więc moge coś dorzucić. Oprocz kolejek, fajny swiat.
|
Nie niech to będzie swiat pvp
|
Cytuj:
Zapraszam na Dolerę.. miałem tam 58 MS ( niestety hacknięty ) Ale zacząłem niedawno od nowa .. z qmplem 14 lvl .. Mam jeszcze starych znajomych .. 50lvl + .. Chętnie pomogę w rozwoju Naszej rodzince.. w razie jakichkolwiek pytań GG ( zawsze niewidoczny ) Pozdrawiam :cup: |
Ja się przyłącze do rodzinki jeśli ona będzie na dolerze mam tam 14 levelowego sorka
|
Ludzie ! Tam Maja Grac Wszyscy Od Nowa ! A Nie Ze Jeden Ma Tam 58 Ms'a I Chce Zeby Ktos Sie Do Niego Przylaczyl ! Zaczynamy Od 1 Lvla Kazdy !
|
rodzinka
ja moge na celescie mam tam 11 sorca:mag:
|
Zgadzam się z Baranem weżmy na Valori albo na foterze zagrajmy bo tam chyba nikt nie ma postaci P: i Ustalmy juz all bo ludzi troche jest już ;] A miałoby z 5 osób pacc żeby gildie zrobic??
|
Heh:] my z kumplami dopiero co zrobilismy rodzinke na Pandorii... Moglibyscie do nas dolaczyc... najwiekszy lvl 19(moj) ale narazie wzialem sie za skille wiec mnie dogonicie :) Planuje kupic pacc wiec gildie by sie zrobilo
Pozdrawiam. |
Ej kurde jest 8 osób to Baran podaj gg niech ci każdy kto gra wyśle wiadomość z nickiem / vocation itd. Czas zaczynać grać xP A co do fuzji z inną rodziną to jakioś takoś nie :p A świat to obojętny byle by PvP B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |