![]() |
Podmiana ekwipunku przy zmianie hasla!?
Siemka.
Mam klopot, przez pewnien czas nie mogles sie zalogowac na Tibie.Poniewaz wyskakiwal komunikat "Accountnumer or Password is not correct" , wiec postanawilem zmienic haslo! Po zmianie hasla nastapila "Ciekawa" zmana w mojej postaci np: Zamiast c-mace - 2 handed sword Zabrali tarcze Zabrali plecak ( ii wszystko co w nim w srodku ) Zabrali wedke zamiast sudded legs - brass legs I Jestem troszke zawiedziony bo wolalem swoja stara postac z starym ekwipunkiem co ja mam teraz czynic ?( Jak to wogule moglo sie stac ?? X( HELP ME !! ;( :( ?( |
jedno mnie dziwi
Cytuj:
|
Dobrze napisalem! i wiem ze tro bez sensu ale stracilem duzzzo wiecej!
|
Co prawda z legsow się ciesz ,ale to jednak lekka chamówa że do takiego czegoś można dopuścic :)
|
moze ten haker chcial sie posmiac i podzucil brass legsy albo nieial co z nimi zrobic:P ale jedno jest pewne jakich haker cie dopadl... poco uzywales programow hakujacych??? a te brasslegsy i 2 handed to moze ten haker ma jakies sumienie?? i ci dal zebys mial czym walczyc i jakas zbroje :D
|
Lalala....
Normalka u chakerów podkladają rzeczy żeby mysleć że to jest jakiś błąd ... !!! Gadaj to cipów jak najszybciej... 8) |
lepiej zaloz sobie nowe konto bo jak juz dorwal twoje konto to koniec hyba ze poczekasz miesiac na zmiane e maila:)
|
Cytuj:
Nie weim co odwalasz Skąd by mieli niby logi na maila ?? 8) |
ale jak zalogujesz na strone to mozesz zmienic haslo i maila ale po miesiacu... a jak zmienisz haslo a bez maila to wpisza account i maila i wtedy zdobedzie twojw haslo jakie tam niewpiszesz czaisz??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |