![]() |
notation ( w criminal records)
chcialem sie dowiedziec czy jakas liczba notation powoduje bana czy jest to tylko niegrozna notatka i mozna miec ich sporo?
|
po kilku miesiacach znika.
|
up: czy on się pytał o znikanie? :|
|
Cytuj:
@Autor: notation = criminal record? Bo nie widzę czegoś takiego jak notation, przynajmniej u siebie na koncie. |
Notatka wpisuje sie do criminal record, ale jedna nie zalicza sie do banow, prawdopodobnie gdybys mial ich wiecej to wtedy bardzo mozliwe, ze otrzymalbys banana.
|
Cytuj:
dostał by banana fajnie :) a tak serio od 6 do 12 notek zależy od przestępstwa możliwy jest ban |
Cytuj:
|
Wpis w "criminal records" dostajesz, gdy otrzymujesz bana (tyczy się również namelock'ów). Wpis pozostaje przez bodajże pół roku, jeżeli w tym czasie pojawi się kolejny to oba widnieją do zniknięcia tego drugiego. Gdy w jednym czasie w "criminal records" uzbierają się 3 wpisy, konto zostaje skasowane. Tak było przynajmniej jakiś czas temu, nie wiem może w ostatnich update'ach coś pozmieniali, ale wątpię.
|
Cytuj:
Ale chyba juz ktos wyzej napisal ze od 6 do 12 w zaleznosci o dwykroczenia...to moglaby byc prawda przyklad "notation"-a http://i164.photobucket.com/albums/u...s/notation.jpg |
Criminal Record
Criminal Record znika przy kolejnym update czy dopiero po 6 miesiącach?
np. dostałem bana w lutym a w marcu mi się skończył |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |