![]() |
W sklepie<Fake Paskowy>
Nie wiem czy jeszcze fejki paskowe są do przyjęcia ale dam :)
Jest to mój 2 Fake <1 mi nie wyszedł> wiem że zmieszacie mnie z błotem ale trudno dopiero zaczynam ;] wiem że nudne ale nie mam narazie takiej dobrej weny twórczej :P http://img404.imageshack.us/my.php?image=tospokoow3.png ps. kurde zapomniałem jak się wkleja żeby było odrazu fake ,a nie link ps2. Opss... double temat :/ |
ocena
ocena 3/10
MINUSY -fake krótki -nieruchome postacie(nie zmieniająpozycji) -brak polskich znaków -sprzedawczyni teżpowinna mieć imie co:P -słabo udany żart z trolami -mało w tle PLUSY +nawiązuje do akcji braków trol na forum |
@up:
A w tibii są polskie znaki -.-... @topic: Nawet śmieszny, ale są do tego inne przyklejone tematy... @down: Chodzi mi o temat "Nasze pierwsze Fake"... |
Jakie inne przyklejone tematy? Czy ja o czymś nie wiem?
Co do fake'a to zapewne jestem za głupi i tępy, żeby zrozumieć i śmiać się z tego :( @offtopic Już skończyłem moją pielgrzymkę i wróciłem do starego, dobrego Elblinga gdy mnie w pierwszym mieście czyli Malborku takie łyse dresy przywitały kijami od baseballa... ciekawe kto ich nasłał :[ Odkupię winę inaczej. @editup Napisał, że to jego drugi fake... |
Mi sie podoba :P Tylko out sprzedawczyni i ruchome trolle dziwne :P 7/10 na zachete ;).
|
Co do Fake
Fake...hmmm Calkiem calkiem ;) 6/10 tylko mogles trollom tez imionka dac ;)
|
No myślałem że bedzie gorzej ;]
kolejny ale jakoś nie smieszny :( jutro pomyśle nadczymś fajnym :P http://img105.imageshack.us/my.php?image=tospokopw1.png ps. dzięki za oceny dobre :P ps2. kur** znowu nie wyszło z linkiem powiedzcie mi jak to zrobić :( |
Poprostu zrob takie cos ;)
[IMG]link[/IMG] |
Umieszczaj linki do pierwszego posta.
Pierwszy fajny, na 7/10 ale drugi jakiś... bezsensowny... na 1/10? ;p |
eee tam nawet spoko :D daje ci za pierwszy 9/10 a za drugi 7/10 aha i nie dawaj emotow do fake ;p
|
W miare estetyczne, ale mało humorystyczne.
|
Nie znam się za bardzo na fake'ach, ale wg. mnie fake'i ładne.
Ten pierwszy mimo że krótszy był bardziej ciekawszy. Oceny: 1 pasek- 8/10 2 pasek- 5/10 Pozdro... |
Dupate to, nie śmieszne, praca na 3-5min
2/10 |
Takie se :p
5/10 |
|
Eee... ten fake mnie przerasta. Za nic nie mogę zrozumieć z czego tutaj można się śmiać...
|
takie se ;D 5/10 O.0
|
Nie śmieszne, akcja dzieję się w jednym miejscu mimo to 3 część
|
Lepsze to niz kolejny fake o napierdzielajacych sie orkach.
4/10 |
Nie jest śmieszne al mi sie pdoba
8/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23. |