![]() |
Nagrody z Annihilatora
Jak wiedomo Annihilator to naj niebezpieczniejszy quest w tibii. Wszyscy pewnie wiedzą co jet nagrodą wiec nie bede pisal... ale martwi mnie jedno.
Co jest w srodku tego pudelka?? Nigdy nikt go nie bierze bo wszyscy wolą MS(wiadomo:P) Plz.. dajcie mi posta:P:D |
Quest spoling...
|
Nie wiadomo. Podobno Diego Del'Toro wziął prezenta, ale nigdy nie powiedział co w nim jest :>
|
Poszukaj na tibia.de, tam znajdziesz odpowiedź ;)
pozdrawiam |
ja wiem co tam jest,ale na tym forum nie mozna mowic o questach (nie wiem czemu...bardzo glupia zasada).
|
Och straszne! Quest Spoiling! Powinniescie mu dac bana bo on uzyl nazwy questa. Wlasciwie mnie tez dajcie bo powiedzialem "quest". Przeciez Annihilator jest chyba najbardziej znanym questem w Tibii i wszelkie dane o nim sa powszechnie znane. Ponoc rozmawia sie o nim na forum tibia.com Nie przesadzajcie. Jak ktos wie co jest w tym pudeleczku to mysle ze spokojnie moze powiedziec... Tylko czy nie jest tak ze tam sa rozne przedmioty losowo....?? Bo byloby dosc sensowne rozwiazanie....
|
"Quest spoling..." ?! Już od X czasu jest ustalone że ten quest jest WYJĄTKIEM... a co do prezentu ... sam się zastanawiam - ale nawet gdybym wiedział to bym nie powiedział - niewielu wie co tam jest - I TAK WINNO ZOSTAĆ aby dodać nutke pikanterii do tibii :D
|
W tym puduelku jest fajna rzeczi nie jest ona losowo zrobilem anhilatora i wszyscy z ekipy wzeli co innego w pudeleczku byl : Anhilator bear - taka zabaweczka , lalka=== to nie jest Quest spoiling all wie co to jest anhilaotor itp
|
jest pełno filmów o anhilatorze i są tam pokazane nawet żeczy tylko niestety niewielu wie co w nim jest jedni mówią że teddy bear drudzy mówią że jest tam losowa żecz z tibi (podobno jeden wziął prezent i dostał soft boots) a po drugie to nie jest quest spoling że koleś sie pyta jakie żeczy są w annihilator quest...quest spoling był by w tedy gdyby powiedział gdzie on jest:)
|
Teddy bear
jesli dobrze pamietam to na forum tibia.de ujrzalem cos takiego:
You see a Teddy Bear. I do an Annihilator and all i got is that stupid bear. It weights ... zapomnialem |
Jak dobrze pamiętam, to Diego powiedział że to fake (i nie tylko on, Jakis Tutor i GM tez)
|
Tylko Diego wie co jest w prezencie bo wziął
a są plotki ze to soft bootsy sa w prezencie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja wam cos powim... moj kolega z realu ma brata tez z realu ktory ma level 123... i on zrobil annihatora... i wziol to pudelko... lecz on jest bardzo tajemniczy i nie powiedzial co w nim jest... lecz zdradzil nam jedno... ze w tym pudelku jest rzecz ktora jest warta wicej niz temte inne rzeczy... razem...
|
hmm... To może tam jest Magic Longsword?
|
A jak ja pujde na anhilatora(to za jakieś1,5 roku)to se tez wezne prezencik:P
bo wszyscy wolą pewniaki a ja lubie ryzyko :D |
Jakbym ja tam szedl :P to bym wzial pudelko. Jestem pallkeim po co mi SoV, Stonecutter Axe czy cos tam innego
|
Teddy bear jest z innego questu.. w ktorym nie trzeba nic zabijac ale jest duzo roboty, cos w stylu postmana tylko ze trudniej, a co do prezentu to chyba tesh mozna go dostac ale nie jestem pewien :P i tak bym wzial stonecuttera :P
|
Nah
Podobno w Anhilatorze jest teddy bear(czesto)
demon legs(rzadko), golden boots(niebywale rzadko), i jakis helm... no i stonecutter! |
A jak Wam powiem, że jest tam 6 (czyt. "sześć" ) losowych przedmiotów to mi uwieżycie? Odpowiedż brzmi: "Nie". A więc po co tu mówić co tam jest?
W tym pudełeczku jest tyle przedmiotów ile ludzi grających w tibie. Moim zdaniem: Nie zrobiłem JESZCZE tego qesta. Niewątpliwie, jak dostane się do tego pokoju, wezmę prezent :). Ja sądzę, jak już przeczytałem na tibia.de, jest tam 6 losowych przedmiotów, posegregowanych w pewnej randze. Podobno gościowi na Antice wypadł z prezentu Thunder Hammer i Shield of Mastermind, ale nie jestem przekonany czy nie jest to mit. Najgorzej może Wam wypaść 6 rybek, a najlepiej... . To jest moje zdanie, moja legenda, moje słowa, w które chciałbym wierzyć :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |