![]() |
Znak jakości T
Znak ten postanowiliśmy przyznawać programom, oraz produktom, które w jakiś sposób powiązane są z Tibią. Ponieważ nam ufacie, postanowiliśmy przedstawić wam produkty, które są przez nas sprawdzone i spełniają wysokie wymagania naszej ekipy.
Produkty te będą co jakiś czas dodawane, jednak pamiętajcie, że pojawią się tu wyłącznie najlepsze. Niestety znaku jakości T nie będziemy mogli przyznawać stronom internetowym, ponieważ ich zawartość za szybko się zmienia. Postaramy się dodawać również tutoriale, jak instalować i używać poszczególnych programów. Możecie je również pisać sami w dziale: Wasze poradniki. Propozycje produktów tutaj. |
Ciekawy pomysł. Przydałoby się do stron ale jak napisał bosal
Cytuj:
@edit2 Nie popatrzyłem na sam dół forum i nie zauważyłem tematu z komentarzami proszę o przeniesienie do dobrego tematu |
I teraz tak : po 1. czemu nie dacie opery jako bezpiecznej przeglądarki? Jest niezwykle bezpieczna i też bardzo ciekawa
po 2. czemu nie dacie kasperskiego oprócz noda32? Kaspersky ma duuużo zaawansowanych funkcji-ani razu od roku jak go posiadam nie miałem wirusa ani haka w tibii a co ciekawe w ustawieniach ochrony proaktywnej-1 funkcja wchodzimy i zaznaczamy-wykrywaj keyloggery-wygrywa rewelacyjnie w dodatku wykrywa wszystkie spyware,adware,malware i inne śmieci i żaden dodatkowy spy bot czy ad-aware nie jest potrzebny-naprawdę polecam ten program (szczególnie is 6.0) |
Ja, jako ciekawe urządzenie dodałbym mózg. Przez rok używam wyłączonej Pandy. :D Ani jednego, małego wirusa, 0 haków.
Oprócz rozsądku Yotti.org, ale stron podobno nie można... Vial |
dlaczego nod32, a nie kaspersky albo panda ? bo jest absolutnie bezpieczny i nie zamula prawie wogole.
|
NOD32 sux! Kiedyś go miałem i co chwilę się wieszał. Zainstalowałem AVG i wg. mnie jest lepszy od NOD'a
|
Nod32 user,
Opera user, O-PE-RA!! Mozilla sux. |
Cytuj:
McAfee też jest świetnym firewallem. A do tej listy można by było dodać również Thunderbirda. |
Ogulnie to Opera jest dla mnie bardzo zaufaą przeglądarką ^.-
|
Firefox za te "dziury, dziurki, dziureczki" i szybkość działania nie powinien dostać tego znaczka.
Opera! Tyle mam do powiedzenia ;) Będąc trochu pedantyczny, powiem że nieładny ten obrazek NOD'a :D Pozdrawiam, faucolt edit: może się Wam przyda http://www.faucolt.com/nod.jpg |
Cytuj:
A co do znaczka, zdecydowanie powinien go dostac Kasper ;] (FireFoxa nie podaje bo juz ma ;D ) |
Że kaspersky zamula kompa? żałosne-porównaj zużycie pamięci i ilość procesów uruchamianych w pandzie czy nortonie z kasperskim a przeżyjesz szok-kaspersky uruchamia tylko 2 procesy avp które zabierają mało pamięci.Dobrze skonfigurowany nie zamula-trzeba go tylko wyczuć pozatym wykrywa wiele śmieci-jest często aktualizowany a nod 32? Dobry ale kiedy była jego ostatnia aktualizacja?
|
post napisany przez przypadek bo serwer muli - do usunięcia
|
Taaa straaaaasznie kasperky muli... poprostu nie moge nawet folderu otworzyc na pulpicie bo zjada mi cale giga ramu 0.0
Kiedy kasperskiego dobrze ustawisz to nie widac nawet, ze jest wlaczony ;) |
Cytuj:
Sprzętem chwalił się nie będę, ale moge powiedzieć, że zły napewno nie jest. Kaspersky owszem, jest dobry, ale muli i jest niedopracowanym programem. Komentarze zostaw dla siebie. Cytuj:
btw. Ostatnia aktualizacja: 2007-04-21 03:10:45 Pozdrawiam. |
Nod 32 rox ;d
|
update bazy wirusów w kasperskim też jest kilka razy dziennie minimum-widać że nigdy nie używałeś tego programu , no cóż...
Niedopracowany? Wskaż gdzie to może uwierzę |
Cale ustawienia kacpra sprowadza sie do ustawienia daty aktualizowania i robienia skanowania dyskow :P
|
Cale ustawienia kacpra sprowadza sie do ustawienia daty aktualizowania i robienia skanowania dyskow
No jasne-w życiu chyba nie miałeś kasperskiego-są ustawienia zaawansowane gdzie możesz ustawić praktycznie wszystko-w kasperskim internet security jest masa dodatkowych składników a zapora jest bardzo ale to bardzo zaawansowana |
jak się nie podoba kaspersky to proponuję pandę albo nortona hehe ale avasta free edition hehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |