![]() |
Kilka pytań
Witam,mam kilka pytan:
1.Czy Knightem 25lvl , skille 65\65 dam rade na scarabach? Jak bić dwureczna\jednoreczna , jakie waste? 2.Czy dam rade takim samym knightem expic w Tombach? 3.Czy dam rade takim samym kngiuhtem bloczyc dwa dragi na raz? 4.Czy z dobrym shoterem dam rade bloczyc GS? |
1. dasz rade, ednoręczną, waste olbrzymie ;)
2. dasz rade 3. dasz rade 4. dasz rade, dasz rade zbloczyc nawet dla ;) |
UP... a na Warlockjach tez da rade poexpic ?
Jesli chodzi o topic: dasz rade poexpic na scarabach, aczkolwiek w/g mnie narazie lepsze beda larvy :> |
Cytuj:
|
Ja tylko do punktu 3 :p
Jeżeli masz zamiar bloczyć 2 dragi na raz biegaj wokół jednego, aby nie dostać z f-wave, od tego który cię goni. |
OMG już jest założony od tego temat! Po co tak spamujecie?!
@Topic 1. Dasz radę 2. Raczej tak 3. NIE 4. Wątpię |
Cytuj:
A czy ja wspominałem, ze bez waste? ;) |
Cytuj:
2. Zalezy na jakim. Polecam z calego serca Peninsula -1 i Mountain -1, bardzo fajny exp nawet jak dla mnie (47ek). 3. Pewnie by sie i dalo, ale duuuze ryzyko, ze padniesz. Zacznij od pojedynczych dragow. 4. Bez najmniejszych problemow, aczkolwiek waste UHow bedzie (wiem z doswiadczenia). ;)) |
Pojedynczo scaraby mozesz bic ale 3+ cie zleja... Na niezbyt niskie poziomy tombow mozesz hodzic ale dla rozrywki tylko. 2 dragi naraz to totalna glupota na twoim lvl 1 drag moze cie bez problemu zjechac z combo a o 2 niemuwie...
GS mozesz blokowac jak najbardziej, jezeli masz kolege Druta to popros go zeby cie siohal to ci niepujda praktycznie zadne uhy. |
1.Dasz rade spokojnie wystarczy troche mf (2 ręczna broń i zawsze będziesz na małym plusie wystarczy pojedyńczo bić te scaraby)
2.Tomby to głupota jeżeli już to tylko niskie poziomy 3.Duże ryzyko deda 70% + waste 4.Dasz rade aczkolwiek również waste :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |