![]() |
Dream Challange Quest, Antica.
|
quest zajebisty tak samo jak to eq ;]
Widziałem ostatnio na forum niepełny spoil na Winged Helmet, ale z tego co wiem jest zajebiscie cięzko go rozkminić ;/ pozostaje wbić jakis 100+ lvl nabrać respectu i pytac o pomoc graczy ktorzy go mają :P |
ja chce takie eq :o. krotko go robil :) wporownaniu do innych wykonawcow questa :D
|
Ciekawe skad on wziol demon legi albo winged helmet jest jakis quest na to??Jak tak to prosilbym link
|
@up
Questy są, ale tylko najstarsi gracze wiedzą gdzie i wątpie żeby zdradzili ten sekret... Być moze to 2 char jakiegoś wysokiego lvl'a Filmik fajny, też chce takie eq ;D |
o lool gratz qesta a eq wyjebane:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe piękne eq:D ehh...:D ale ten tekst był nie ładny ...:
14:51 Waxonee [82]: AEHUAEHAEUHAEUHae 14:51 Waxonee [82]: herick valter roxx Pozdro:D! |
sorry za double post =|
|
Cytuj:
Za darmo rozdaje eq!! niezle eq mial :D |
Wow no nieźle... Ciekawe skąd takie eq? Może rzeczy wisicie jego inna postać jest zasłużona albo bardzo doświadczona.
|
Szybko go zrobił :)
Cytuj:
Eq fajowe :D 99%, że ma 180lvl+ ^.- |
Cytuj:
|
Film ciekawy, quest też. Myślę, że głównym powodem nagrania filmu oprócz questa było pokazanie zabaweczek.
|
Hum.
Zaczepiste Eq quest tez ciekawy. ale ciekawi mnie na co on jest :> co mozna wziasc z innych skrzynek :> i czy jest jakis wymagany lvl :D pozdr
|
Jeśli chodzi o eq: 07:41 Waxonee [82]: SPONSORED BY EMBERMANE
#temat wcale nie tak szybko, widziałem kola co te poduszki w niecałe 10min zrobił :p |
Eq wypasione :P
Quest poszedł mu szybko. Filmik fajny. |
eq zajebiste ale ja trzymalbym je w domku zeby mi inni zazdroscili ;p
a co do queta to te poduszki naprawde ciezko ustawic.. i to jest chyba jedyny quest do ktorego nie dziala spoil... bo tego nie da sie zespoilowac bo domyslam sie ze codziennie poduszki sa ustawione inaczej... naprawde good pomysl.. knighthood (jesli dobrze pamietam) sie postaral ;)) |
Hmm takie Eq na Antice to co wy chcecie ... Demon Legi to byl kiedys quest, teraz to juz "historyczne" legi, nawet na Danubi i jeszcze kilku serverach jest ich kilka-na danubi do czasu Hacku gracza o nicku Povi on je mial teraz nie wiadomo kto je ma ...
Helm jest tez dostepny na antice-a skad go sie bralo tego juz nie pamietam :) ... od jakiegos czasu podobno jest czesciowy opis questu na ten helm ale ile w tym prawdy kto wie ... Ale wedle mnie zamiast podziwaic eq mozna by podziwic prace Cipp bo te miejsca w tym quescie poprostu sa jak Dream :D :D :D ... czy ktos przed zoabczeniem tego filmu wogole myslal ze takie miejsca sa w tibi ... :) ?? Ciekawie gdzie te miejsca sa porozkaldane w mapie tibijskiej :) ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |