![]() |
problem z odtwazaniem i napisami do anime :D
witam mam problem jak ostawić w media clasick player napisy bo po googlach chodziłem i nic nie znalazłem... znaczy coś ta znalazłem ale żaden ze sposobów nie działa jak na złość wiec proszę o pomoc może ktoś sie zna na tym dziadowskim Playerze, nie mam wyboru co do player bo mam pliki w mkv i odtwarzają go tylko 2 playery Vlc Media player I Media clasick player pomocy prosze
|
zmienić odtwarzacz na best playera... -.-''
|
Ściągnij sobie allplayera, jeśli będzie mu brakowało kodeków dociągnie je.
|
dzial o wszystkim i o niczym. Ja anime z tibia powiazac nie moge
|
>Gowajj
Żałosna próba. Kod:
|
heheh jak ściągałem to obrazu anty wir zawył hehehe nod 32 rox ps. koleś jeżeli liczysz na coś to licz tylko na siebie.
aha przykro mi ja juz od dawien dawna nie gram w tibie wiec byś się tylko nie potrzebnie głowił LoL2 |
devil Tez mam taki problem sa na niego 2 sposoby, odznacz napisy przy odtwarzaczu, albo jeśli masz taką zioeloną strzałeczke w trayu (prawym dolnym rogu :D) to kliknij na nia prawym przyciskiem myszy i zaznacz "hide subtitles" powinno pomóc ;]
|
Spróbuj GOM Player'a(na 100% odtwarza mkv).
|
Idź do sklepu gdzie zakupiłeś film i się żal, że dali Ci głupi format. Nie kupiłeś go? Radź sobie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yo.
Ściągnij sobie SubEdita. To jest chyba najlpeszy proram do odtwarzania filmów i edycji napisów. Link do strony: www.subedit.pl Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
>down A jednak jest. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli BP nie używałeś to odpuść dobie komentarze... |
Cytuj:
|
Cytuj: