![]() |
Poi hunt 132-133 ek=) nice exp^^
|
http://www.speedyshare.com/800298636.html <- Rehost 8o
Zaraz dam edit jak skończę oglądać :):p Dużo kaski ze sobą nosisz ha ^.^. Btw, co wybrałeś po POI quest :>, następnym razem weź ze sobą obsidian knife :p ale co Ja jestem, żeby Cię pouczać :P 18:31 You advanced from Level 132 to Level 133. gjezet Pozdroo.:D |
fajne fajne, a próbowales moze opcji na pare dli naraz? nie wiem, exori + explo, wtedy byloby zdecydowanie szybciej
Pozdro |
Cytuj:
|
hmm... myslalem ze dle i knight to dziwna rzecz... :) ale całkiem niezle Ci szło... :)
Szkoda, ze nie wziales obsidiana wtedy nawewno bylo by troche skórek :) pdzr~ |
Nice filmik,ja bylem i dead ;/
|
100 k exp/hour to niezly wynik : P a gdybys jechał po pare dli naraz? EXORI + explo/hmm, ciekawi mnie ile expa by z tego było
Pozdro |
Co tu duzo mowic, film pokazuje dupnosc ryca, sorcem tam robie 2 x tyle expa a mam duzo nizszy lvl od ciebie.
|
estreni, wyslales swojego posta ulamek sekundy pozniej niz ja xD
|
No exp nice, nice ^^
A jak lepiej z 1 czy 2 DS'ami? aaaa własnie a jak z waste? ile MNIEJ WIECEJ tracisz/zyskujesz na takim huncie? |
Szkoda tylko ze nic nie polecialo ;/ ... troche waste bylo :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli byś bil te DL z dwoma Dsami to z melle ladne hits by wchodzilo i ogólnie szybko by padaly, nie rozumiem po co ten druid jednego dsa zrobil chyba zeby co chwila nowego wyczarowywac;p
W sumie ladnie ale najpospolitrza metoda to dl kolo dziury 2 dsy + ek na lamanym bloku:) Czekam na nowego cama. Pozdro |
=)
Wiec tak z dsami jest znacznie lepiej =) robie wtedy okolo 80k/h i nie ma takiej wasty a sprobowalem sobie z hmm poniewaz nudzi mnie ta codziennosc na poi:P a knife to gdzies zgubilem:D:D
|
Cytuj:
|
@Konrad
ale lepiej z 1 czy 2 DS'ami? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |