![]() |
65 MS down - Silvera
|
Ile cie tam gonilo? 20 osob? ;p i na koniec im spierdoliles ;] Widac masz bardzo dobre pvp :D Pzdr :) aa gz ubicia i loota ;]
|
Hail Shortys :)
najlepsze pvp na silverze ;] BTW: ja mam 33druida, neo 40sorca, kilver 41sorca, sardas 46sorca...robimy jakas akcje?;> |
No nareszcie sie cos na silverze zaczeło dziac! czemy akurat jak ja grac przestalem?;d Akcja fajna szybko wam poszlo:)
a druga czesc filmu pokazuje glupote brazyli... Cytuj:
A pozetym ten palladyn qu~ prawie padł bo jak co 2 br nie zauwazyl ze nie ma many i na redzie w panice sie na hotkeyu wyrzywal a tu many nie;o to nawet zdazyl sie uhnac... At o jak visami w siebie napierprzali to jush pomine milczeniem Ogólnie BIG G R A T Z :cup: Jak by na silverze było chociaż 10 polaków takich jak ty to FTP by kwiczało... Ps. Mogłes film zostawic do konca jak ci PZ znika:> Udało ci sie uciec?;d |
Owned
Shortys come back-brazyle bać się @Topic Było tak ciasno że nie dało się szpilki wsadzić :) |
Cytuj:
Apr 21 2007, 08:51:36 CEST Killed at Level 56 by Pipao Rebelled and by Bia Valentin |
Cytuj:
|
13:50 You advanced to magic level 50. :D GZ
Trzeba tępić brazoli na Silverze, bo jest ich za dużo ;D Takich to tylko cenić xD |
nice pvp :) pobiegali za Tobą :D szkoda że tego palka nie ubiłeś xD wtedy to by było big own3d :D
ee.. widze że 2 raz już dzisiaj padłeś :/ 2lvl left Apr 21 2007, 12:43:34 CEST Killed at Level 55 by Bia Valentin a co tam :D to tylko gra :p |
Takie cos co on zrobil to sie nazywa dobre bieganie po schodach a nie pvp..
Pvp to bylo to gdy mial walnac sdka a walna 2 utamo vitki nie wiem czy zly hotkey czy cos film ogolnie smieszny bo to co robili ci idioci zreszta n/c Ogolnie film mi sie podobal :] ale nazywanie tego pvp to zle okreslenie :>(tego biegania po schodach ofc) Nie powiem ze nie chcial bym z kims takim pekowac:) Bo dawno nie widzialem low levela ktory umie pekowac na tym forum ( chyba ze ja ) rofl:D |
Cytuj:
Nie ma to jak samokrytyka xD @dawn Potraktuj to jako aluzje;d |
o<O Dlaczego samo krytyka? Dlatego ze najpierw mowilem o tych schodach i wogole?:) czy dlaczego :> btw mi chodzilo o sam filmik a widac ze cos umie ten pan:> glownie mi chodzilo o uzytkownikow ktorzy pisali ze ma boskie pvp czy cos :)
|
Gdy sie konczy film - daje loga -.^
A co innego mnialem robic z pz 15 min ? biegac po ankh ? X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |