Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   wasze ulubione expowisko? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12583)

kiciek 24-09-2004 20:26

wasze ulubione expowisko?

gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk:

Grundos'clubbaser 24-09-2004 20:55

Hmmm... Ja srednio lubie exp na rooku , ale jak juz to ze spearmi na minosach z trapem, a probowalem na skielach ale exp szajsowaty i strraaaaasznie dlugi resp.(ok 1 min - 1). A tak to polecam miski w jaskni na poludniu od wyjscia z bramki levlowej(w lewo i dol :P).

Pozdro all.

Senadex 24-09-2004 21:17

Moim zdaniem najlepiej expi się w jaskini niedżwiedzi ale lubie też chodzić na trolle i osy :) .

aktus 26-09-2004 01:45

jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota... a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...

Khan 26-09-2004 02:24

ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.

Aureliunkunfun 26-09-2004 09:02

Exp na rooku buhahaha

Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy X( grajac prawie nontoper tyle ludu biega i jeden drugiemu krqadnie expa ze wam sie podoba exp na rooku to az mnie dziwi
X( nara i pozdro
Aureliunkunfun Thais Aurea !!!

Aureliunkunfun 26-09-2004 09:07

i jeszcze cos ....

a właśnie jakbym mogl wrocic na rooka to bym go wyczyszcil se troche B) Chetnie bym sie teleportnol na 1 h do rooka ale to jest niemozliwe :(
NaRa i PoZdRo
Aureliunkunfun Thais Aurea !!!

explozja 26-09-2004 13:43

ja buszyje w podziemiach

joey 26-09-2004 14:07

ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl :P i zero dedów na liczniku

Tweinek (Valoria) 26-09-2004 15:06

rook

ja robie rook w 3-4 godzin

i nie powiem gdzie

(jestem bez pacc)

Ciocia Eustacha 26-09-2004 17:23

Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?

Wexerh 26-09-2004 18:21

expowisko

ja osobiscie lubie expic :
- Na szkieletach ( sporo exp i Gp rowniez mozna znaleśc w nim "Mace" Ktora mozna sprzedac na Rooku za nawet 50 GP ! )
- W jaskini wilkow ( Sporo Exp. i jedzenie ktore jak kazdy wie na rooku sie przydaje )
- Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke )

Mati ziomek 21-10-2004 14:56

Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)

p.l 21-10-2004 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati ziomek

a świstak siedzi ...

Mati ziomek 21-10-2004 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
a świstak siedzi ...

To niech se siedzi jak jestes takim n00bem to rozumiem.

Vegefa Ziom 21-10-2004 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciocia Eustacha
Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?

To też zależy kto ma ci powiedzieć gdzie expić na rooku, są już przecież tu gracze mający 40+lvl i rook już jest dla nich nie istotny, no to mogą powiedzieć...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati ziomek

20k expa na rooku... dobre, ale ty chyba tylko wtedy kiedy zrobisz na OTS cały rookarg i jakoś nastawisz żeby 1 poison spider dawał 10 razy więcej expa, potem unowocześnisz znacznie stary poczciwy OTS i będziesz grał cały dzień. Faktycznie da radę:)

Gold Raven 21-10-2004 18:30

Najlepsze miejsce do zdobywania doświadczenia jest trójkącie - bagna z wężami - wieża orków - jaskinia z pojedyńczym respawnem rotworma + dla silniejszych postaci wieża waspów:
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a.
Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki :p.

Chmielok 21-10-2004 18:31

Pod sklepem Al Dee koniecznie z lina a wiec tak poczatek raty a pozniej (dlatego potrzebna lina) cudne bugi jak ja je lubie. :D
Ale tez pokoik treningowy. ;)
I oczywiscie jaskinia wilkow. :)

Fox of Desert z Aldory 21-10-2004 18:34

A więc ...

Schodze do jaskini koło wieży orków na najniszy poziom i tam expie na poison spiderach tak awansowałem z 8 na 9 lvl i z 9 na 10 lvl ogólnie jest tam koło 15 poison spiderów a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć

mwlodi 25-02-2006 09:17

nie ma najlepszego miejsca do expowania na rooku...
każdy resp jest uzależniony od ilości graczy na danym servie, od szczęścia a także umiejętności danego gracza :P
to tyle co chciałem rzec :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.