![]() |
wasze ulubione expowisko?
gdzie naj bardziej lubicie trenowac na rooku ja osobiscie lubie szkielety te za gazem lubie je dlatego ze malo kto tam przychodzi a nie sa one takie silne zeby mnie zabic.a wy gdzie expicie??
:berserk: |
Hmmm... Ja srednio lubie exp na rooku , ale jak juz to ze spearmi na minosach z trapem, a probowalem na skielach ale exp szajsowaty i strraaaaasznie dlugi resp.(ok 1 min - 1). A tak to polecam miski w jaskni na poludniu od wyjscia z bramki levlowej(w lewo i dol :P).
Pozdro all. |
Moim zdaniem najlepiej expi się w jaskini niedżwiedzi ale lubie też chodzić na trolle i osy :) .
|
jezeli sie chce opuscic szybko rooka to sie nie oplaca lac minoskow i rotow... za malo expa a za duzo hp wpieprzaja... imo zabicie 2 trolli jest sporo prostrze niz zabicie rota... a tak btw... w mino hell przydal by sie gfb...
|
ciezko mowic o expowisku dla na rooku.. chyba bagna na zachodzi - tam sie zawsze kręcą orki i spirmany. Czasem waspy, snaki i wilki.
|
Exp na rooku buhahaha
Exp na rooku jest doniczego ja bilem 8 lvl na rooku w 3 miechy X( grajac prawie nontoper tyle ludu biega i jeden drugiemu krqadnie expa ze wam sie podoba exp na rooku to az mnie dziwi
X( nara i pozdro Aureliunkunfun Thais Aurea !!! |
i jeszcze cos ....
a właśnie jakbym mogl wrocic na rooka to bym go wyczyszcil se troche B) Chetnie bym sie teleportnol na 1 h do rooka ale to jest niemozliwe :(
NaRa i PoZdRo Aureliunkunfun Thais Aurea !!! |
ja buszyje w podziemiach
|
ja robię rundkę wokoło roka ide 2 snake, dalej bugi, posion spider, spider, wolf
3 dni i mam 9 lvl :P i zero dedów na liczniku |
rook
ja robie rook w 3-4 godzin
i nie powiem gdzie (jestem bez pacc) |
Heheheh kto by wam powiedzial gdzie Expic ??? Zeby tyle ludu sie tam zebralo? zeby expowisko bylo zajete przez idacych za wami BR? br? br?
|
expowisko
ja osobiscie lubie expic :
- Na szkieletach ( sporo exp i Gp rowniez mozna znaleśc w nim "Mace" Ktora mozna sprzedac na Rooku za nawet 50 GP ! ) - W jaskini wilkow ( Sporo Exp. i jedzenie ktore jak kazdy wie na rooku sie przydaje ) - Na Orc. spermanach ( Duzo Exp. i wypadaja z nich najlepsze spodnie na rooku ktore tez mozna sprzedac za dosc spora sumke ) |
Ja lubie expic na poison spiderach. Nawet 20k expa dziennie mozna nabic. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepsze miejsce do zdobywania doświadczenia jest trójkącie - bagna z wężami - wieża orków - jaskinia z pojedyńczym respawnem rotworma + dla silniejszych postaci wieża waspów:
Po przejściu wszystkich poziomów w wieży orków i w jaskini z rotwormem oraz bagien z wężami zarabiamy powyżej 1k exp-a. Większość high-leveli tam expuje więc się niedziwić jak zostają resztki :p. |
Pod sklepem Al Dee koniecznie z lina a wiec tak poczatek raty a pozniej (dlatego potrzebna lina) cudne bugi jak ja je lubie. :D
Ale tez pokoik treningowy. ;) I oczywiscie jaskinia wilkow. :) |
A więc ...
Schodze do jaskini koło wieży orków na najniszy poziom i tam expie na poison spiderach tak awansowałem z 8 na 9 lvl i z 9 na 10 lvl ogólnie jest tam koło 15 poison spiderów a jeden poison spider daje 21 exp więc łatwo policzyć
|
nie ma najlepszego miejsca do expowania na rooku...
każdy resp jest uzależniony od ilości graczy na danym servie, od szczęścia a także umiejętności danego gracza :P to tyle co chciałem rzec :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |