![]() |
Mintwallin!
Witam
Mam pare pytan. 1. Czy pisze sie Mintwallin, czy Mintwalin? 2. Czy knightem 55 lvl, skille 75/75, w miare dobre eq [dsm, c legs, rh, boh itp.] powinienem expic z dragon lance czy fire axe + demon shield? 3. Mam zrobionego postman questa, czy zbierajac wszystko procz hatchet, co sie da sellnac i bede to wysylac i pozniej sprzedawac - to ile uzbiera sie na godzine pieniedzy z samego loota? [Cale miasto minosow] 4. Uzywac manasow + exura czy Uhow? Dzieki z gory !!! PS Prosze o odpowiedzi tych, ktorzy tam huncili i maja doswiadczenie ;D |
1.Miasto minotaurów sie pisze
2.D-lance ofc 3.a tutaj to juz od szczescia zalezy ile chain armorow poleci ; ) 2.manasy |
@up no i z bp uhów na wszelki wypadek
|
Napwno z d- lance. Przez godzinke bedziesz miał 7k+ (z golda i z loota), a co do leczenia to manaski i exura UH tylko na wszelki wypadek weź.
|
myślałem że najt ma zawsze ze sobą uhy xd
|
1. Mintwalin .
2. Dragon Lance ( luruj zawsze mino magi na wieze / do domku ). 3. Bardzo roznie. ( zbieraj hatchety pozniej sprzedasz w wiekszej ilosci za ladna sumke :) ). 4. Manas + exura oczywiscie. |
Z tego co wiem, to pisze się Mintwallin. Na tym levelu i skillach możesz spokojnie lecieć z bronią 2-ręczną, używaj manasów i exury, ale miej pod ręką uhy na ekstremalne sytuacje. Jeśli chodzi o loot... cóż, zbieraj wszystko oprócz chain helmetów (zaniżają średnią lootbaga 16gp/40~oz.), hatchetów(chyba że lubisz długie wyprawy na fibulę, twój wybór) i axe (to chyba nie wymaga komentarza ;)).
Nie wiem ile to będzie na godzinę, ale powiem ci jedno. W mintwallin waga lootbaga jest mniej więcej proporcjonalna do kasy, jaką z niej zdobędziesz (np. z 10k oz. lootbaga wyciągniesz ok. 10k gp). |
Palemw godzine uzbieralem 3k w goldzie i 8k w loocie, nie zbierajac wszystkiego
|
Cytuj:
Ostatnio pochodzilem z 30 minut po kopalniach i pozbieralem hatchety i wyszlo z 5k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |