![]() |
81 ek hacked
1.Czyszczenie chara
http://uploads.tibiabr.com/download....43f42f1f276aaf 2.Pking http://uploads.tibiabr.com/download....7c15e3d6bb5fa0 @down Ja pierdole zal.pl Sam nie umiesz? Loot swietny ;] |
Nie powiem ze to gajlogger, ale ktos by mogł dla pewnosci przeskanowasc
z gory dzieki |
Cytuj:
|
@up
A nie 200%? @topic rls. |
File: Hackeandocomdh.rec
Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) MD5 b9e1554dd3921e9a7c43f42f1f276aaf Packers detected: - Scan taken on 21 Apr 2007 20:20:58 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing naprawdę to takie ciężkie? |
Nice loot ;o
|
Piękny loot!
|
gz!
Film czysty jak łza
gZ!!!! |
Super rzeczy :o filmiki tez fajne
|
Hack jak hack... Dla mnie to jest jedynie szkoda tego człowiea co to stracił,poniewaz dużo czasu mu to zajeło aby to osiagnąc a tu jakis skurwsyn zlodziej jebany ukradl ... tyle sadze o hackerah nieumiejam sami osagnac to kradna innym sa to KURWY,...
|
Cytuj:
A może spojrzysz z tej strony ,że gdyby bardziej kontrolował , co się znajduje na jego komputerze i by ściągnął bądz zainwestwał w lepszego antyvira nie byłoby problemu...? |
Cytuj:
Zgadzam się z Tobą :) |
Omfg ale eq :o Nie rozumiem po co mu takie na tym lvl...
|
Cytuj:
|
@Malcin69
A ja sie nie zgadzam ; ( |
Cytuj:
nice ;] Malcin69..... istnieje julera ots?! o0! |
na miejscu tamtego gościa, najbardziej załamałbym się lvlem, pseudo haker mógł zabrać tylko EQ a nie zjechać mu tyle lvli i skili -.-.
|
Ej no ja rozumiem ojebac z eq etc to nauczka za to ze nie dba o kompa ale po co go deadasz.....to jest dopiero żałosne, jestem na 100% pewien że nigdy sam 40lv nie wbileś
|
To jest fun ;]
|
Na co łapiesz ofiary?
Owntibia czy to coś innego co sie dopiero pojawiło <wiesz co mam na myśli> ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |