![]() |
Firewall?
Witam! Mam mały problem.. Otóż nie wiem jaki Firewall najlepszy do współpracy z Avastem? :) I czy Avast jest wystarczająco dobrym antyvirem?=) Testowałem ZoneAlarm ale wszystko praktycznie blokuje:P:D
Z góry dzięki:D Pozdro:D! |
Ja polecam BitDefendera 10
friewall,antywirus,antyspaware w jednym :) Ewetulalnie jakis kaspersky. |
Avast jest całkiem dobrym AntyVirem. Ja ci proponuje do niego tylko Spybota.
Nic ci więcej nie potrzeba. |
a ja mam sygate personal firewall i jest gucio
|
Zmień avasta. W ubiegłorocznych testach zajął 20~ miejsce (75% wykrywalności).
Polecam ci darmowego Avira Antivir PersonalEdition Classic. Jest całkiem dobry (94% wyk.), a do tego Outpost Firewall Pro (w numerze 07/2007 Komputer Świata znajduje się jego pełna wersja za free), posiada przydatną funkcję antyspyware, co ceni chyba każdy Tibijczyk ;) Jeśli myślisz o płatnym antywirusie i firewallu, to zdecydowanie Kaspersky Internet Security (pakiet antywir + firewall). |
Inne
To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. nie moge tego powiazac :/ dam ci ckracka do noda na gg i dont cry ;d ja mam noda i zone alarm |
Cytuj:
|
Sygate +nod32= maslo!
|
Nod32 + Kerio
|
Cytuj:
A do Spybot dobrze usuwa Keyloggery. |
ja używam Avast+Sygate+Spybot i nie mam problemu z syfami przynajmniej od tej pory nie miałem (czyli od około 4 miechów)
|
Każdy FireWall jest dobry byle go odpowiednio skonfigurować.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jaka jest pełna nazwa tego Spybota?
A Anytvir 07' jest dobry? bo w niezbędniku mam ;] a z firewalli który wkońcu? outpost darmowy? |
Darmowy Outpost jest, że tak powiem trochę wkurzający. Gorąco polecam komplecik Kerio+kaspersky+odrobina rozumu i nic nie przejdzie ;)
@Mozo Spybot Search & Destroy Ja prawdę mówiąc tego nigdy nie używam. Counter spy~ w zupełności mi wystarcza. |
Cytuj:
|
Ja chyba niedługo usunę AV i przestanę skanować pliki na virustotal, bo są wielce zawodne. Wystarczy 20 minut roboty i antywir robi się bezużytecznym śmieciem^^ Będę polegał na winhexie, pe explorer, xvi32 i innym stuffem =)
Skany będę robić jakimś ad-aware i to tylko w przypadku, gdy się system zacznie sypać ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |