![]() |
Liche 120ek+97ms.
Witam chcielbym tu umiescic film ktorego jeszcze nie widzialem na tym ze forum, film tak jak i poprzedni ktory tu wrzucilem jest zaczerpniety z innego forum...
http://www.**************/file/znz8f2 |
filmik ma 5.4mega ... ile on trwa??;/;/ niech najpierw ktoś to przeskanuje...
|
1. wirusy nie zajmują aż tyle
2. plik jest w .rec 3. http://img183.imageshack.us/img183/4060/21373198wx9.jpg |
Scan taken on 22 Apr 2007 13:14:56 (GMT)
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
hmm 2h bicia lichów/vampów i innego syfa z mort hura i exori vis... Nic ciekawe dobre dla kogos kto by chcial tam po huncic i obcykac co i jak;d
|
@Up
Z regouly filmy sa nudne i sa wlasnie po to ,zeby obcykac miejscowke, jak biegac itd. No chyba ze ty zasysajac film masz nadzieje na jakiegos "hita" i ogladasz go przy popcornie xd Jednym slowem hunt-nuda (film ofc) |
Cytuj:
|
Znowu film bake'a jest "oskarzony" o syfy n/c xd
Cytuj:
|
@up
Wlasnie zauwazylem ;p Chlopak ma szczescie do tutejszych inteligentow xd |
mógłby ktoś rehostnąć na coś szybszego
|
Cytuj:
Więc nigdy nie wiadomo czego nie mają osoby po drugiej stronie monitora:D fylm niezły hardcore. |
Cytuj:
|
^^
Filmik dobry, długo czekałem na coś takiego. Tylko takie pytanie :D Gdzie to jest? :D:D
|
UWAGA PO PRZECZYTANIU POSTA BEDZIESZ HACKNIETY
(nie czytaj ponizszego cytatu, zawiera on keyloggera.) Cytuj:
Blon ja go tu nie wrzucalem ;p ale swoja droga roz*******aja mnie ludzie ktorzy zobacza byle jakiego linka i boja sie go przeczytac a co dopiero w niego kliknac lol. gdyby to byl plik *****; *****.; .dick; etc to ok pewnie klogg no ale kurwa... .REC PLX PRZESKANUJ MI BO JA NIE UMIM >.< (nie czytaj ponizszego cytatu, zawiera on keyloggera.) Cytuj:
no wlasnie, chyba dobrze ze nie wiesz gdzie ;) OMFG PRZECZYTALES TEGO POSTA=ZOSTALES HACKNIETY.;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |