![]() |
Kfpknmzk
Krótki Fake Paskowy Którego Nie Mam Zamiaru Kontynuować.
Miałem krótkie olśnienie i bach: http://img404.imageshack.us/img404/8376/racistdg3.png |
Cytuj:
|
Nawet smieszne, moze byc ;]
|
Poziom tego fejka specjalnie jest denny.
|
Nawet śmieszne xD.
|
Tak denne ze az śmieszne.
Ale czy musiałeś dodawać ten napis o RB?? Wyleją nas z AoR za takie denne rzeczy :D |
Cytuj:
Piszę przecież :] A komentujcie se że to łajno. I tak mnie to nie obchodzi :p |
Śmieszno-głupie.
|
denne i głupie
3/10 (za sklejki) |
Podoba mi się stosunek autora do tego fake'a.
|
Normalnie bys dostal ode mnie full bluzg wyslan do drzwi i strasznych ocen, ale ten fake mnie tak rozlozyl ze ci dam 10/10!!!!!!! Moze i to nie jest jakis super-ekstra-mega-totalnie swietny fake ale co jakis czas przydaja sie taki odmiany xD
|
Cytuj:
|
drzwi na srodek sa moje...
co do fakeia ... fajnie to ujal dracor :D |
Nazwa tematu: Bardzo oryginalna
Treść tematu : zwięzła i bezsensowna Treść obrazków: Denna i głupia Autor pewnie poczuł, że ma na forum DUUUUUUUUŻĄ reputacje i że sie posypią komenty: "Hahahdahsahaha!11 ale to byo śmiesne!" Jaja se robisz. |
...
Nie. 10znaków. |
Nazwa tematu jest bardzo orginalna.
"Fake" troszke taki... jakby to powiedziec...a bezsensowny! Graficznie może być. Podsunowanie:0/10? a dzwi sa na prawo nie na lewo tylko na prawo! Co? Nudzi ci sie? Lubisz szukać białych tekstów?! |
,,zombi zombi halp''to było najlepsze ale ten temap to dupy mogleś dać noob i tyle a ty piszesz takie ghklsgh noobowskie
|
Niby noobowskie ale to mnie polozylo na lopatki ;]
Zrób takich wiecej |
nie ponieważ:
1. nie mam pomysłu 2. ten pasek powstał na wskutek gwałtownego olśnienia 3. Musze armagedona robić :evul: |
Drzwi może są na lewo, ale nikt przez nie nie wyjdzie... Zgadnijcie dlaczego! Otóż ja MAM KLUCZE !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |