![]() |
Dragon's, Elf's & Minotaur's !
Hey Wszystkim!
Jestem Knight LvL 31~ Skile 70/70~ Mlvl 4.5~.:) FACC Chodze na Dragony- z moim kolega ed ktory mnie esio,exp jest bardzo dobry ale z lootem juz jest gorzko. Elfy- exp dobry spadaja blossomy itp.z kasa no nienajlepiej.:baby: No i Minotaury-Skory spadaja,kasa dobra,lootbagi też,ale dużo noobów którzy kradną loota,i duzo porządnych ziomków ale ktorzy tam expia i jest miejscowa przepełniona. I to rodzi sie moje pytanie:Co lepsze ;p P.S. Możecie inne miejscówy dać.B) A Może DC? |
Mi się wydaje, że dragi.
Wystarczy troche na nich posiedzic i powinno się zwrócic. |
Elfy-Dla expa są dobre
Minoski- jeżeli Mint i masz knifa to skóry sciągaj dużo warte w Venore, lub w Kazoo exp i loot pod drzewami przeprowadzaj i potem na koncu na drugą strone i idziesz po niego i parcelem z domku wysyłasz Dragi-Tez dla expa +60lvl bez waste chyba że WoI lub DH poleci oraz Dragon Shield na koniec powiem że zostań na Minoskach, a jak chcesz exp to na Elfy ale tam powinno się zwracać PS. Może ghoustland dobry exp do 15k/h i kasa 5-8k/h zależy od szczęścia PZDRB) |
Scaraby rox:)
|
Facc
Cytuj:
|
ze esiocherem to odrazu na demony, nie trac czasu na dragi ^.-
|
Cytuj:
|
Ja bym został na dragonach
|
Ja ci proponuje Elf Fortes
|
Cytuj:
|
Cytuj:
N/C.. Mi knightem na 64 lvlu z Avengerem i 85 skilla(+ 4 skille za sword ring) się nie zwraca.. Więc przestańcie wygadywać głupoty |
Ja ci radzę...
elfy- exp mino-zarobek :cup: |
ja ci radze isc z sioherem na EF :P mozesz wszystko czyscic,zaczynajac od dragon na wierzy konczac na quescie po time ring itp...ja bylem na ef z 60 ~ ed moim 25 knightem i bylo miodzio,exp jak i kasa :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |