![]() |
57ms chce tp uaHShahsouiASHUISA
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23185
Powiedzcie mi plax jak taki noob wbił ten lvl? |
Hmm z tego co napisales w poscie a to co jest napisane w twoich danych, to ja sie zastanawiem jak Ty wbiles ten 63 lvl (allegro rlz?). I co podjarales sie ze ten MS chcial tp? To jest codzienna sytuacja na Harmoni codziennie jakis ~70 lvl chce tp. Nie wiem jaki sens ma ten temat
Pozdro Jacjo~ |
@up
Sharuje z moją mamą |
Cytuj:
|
20:31 Crycusa Galagan [61]: NOOB MAZURASHI
20:31 Mazurashi Okashi [61]: dudes i got it on cam it will be posted on tibicams 20:31 Mydlarz [53]: .,|,. `•.•´ .,|,. 20:31 Kamara'da [79]: THAT'S HE IS 20:31 Crycusa Galagan [61]: U ARE A FUKING NOOB MdasiHASdhASdimASdhiMIASDiASdi Jednak polska w tibi najleprza jest :flaga_pl: :flaga_pl: @Down: HAHHAHAHAHAHAA Jeśli to nie ironia to tracę wiarę w ludzi. |
@Up
HAHHAHAHAHAHAA Jeśli to nie ironia z Twoim "najleprza" to tracę wiarę w polską młodzież. Żałosny filmik. Cytuj:
Na filmie to Ty razem ze swoim kolegą zachowujecie się jak nooby, więc można by takie same pytanie zadać Tobie oO. @Down Skoro tak przestrzegasz zasad Tibii to trzeba było dać sobie spokój z tym typem lub go zreportować, a nie zachowywać się jak noob. |
Cytuj:
|
Oczywiscie ; (( spojrzcie na Jego podpis wow jestem slawny O.o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba na prawde zmienie podpis ... |
Mazur nuubie .. ! tez juz nie masz co robic =p
z ciebie byl noob, jest i bedzie xD ! |
@Garo
Wiesz co to ironia?Byl tu jeden forumowy troll i napisal cos takiego "A tak w ogole to polska w tibie najleprza jest :flaga_pl: :flaga_pl: " Czy jakos tak...Upierz nie zrobil bledu ;) a Ty jak pamietam juz kogos poprawiales,ale tez w poprawianiu zrobiles blad ; ( |
Lols
Cytuj:
|
Nie wiem jaki sens miał ten filmik.
Co jakiś czas wyższy lvl chce tp. |
Cytuj:
14:00 Mazuma [75]: ide z tobom ;pp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh czytając temat myślalem ze ten ms chce tp i ktos mu da to tp za pomoca deda :P zawiodlem sie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |