![]() |
Life of Master Slayer tibia 4.0+
|
o.O :p
Fajny filmik i z deczka stary :) Najstarszy film jaki oglądałem (22.04.2007 rekord pobity:p ) |
Film ogolnie Pro jeszcze nie widzialem takiej wersji tibi na filmie:D
Sam film nie najgorszy muzyka posuje do reszty ogólnie dobre dla kogos kto by chcial jak wygladala tibia 4.0 i jak zmienial sie rookguard od tamtej pory:) @down To poprostu literówka aż takim anaflabetą to nie jestem:D |
Cytuj:
chcial* :P |
OMFG tibia 0.4 lol ;D ile lat temu to było? :P
Ja tam gram w tibie od 4 lat tibi 7.1 bodajże ale widze ze dużo nie straciłem :P:P:P Hmm...nice jak to twoj film to respekt dla ciebie ;D Ale chyba to nie twoj film nie? :p |
nareszcie film o starej tibii :) tak to same zdjęcia zostawały. A tak to ja gram od 2-3 lat i najstarsza tibia to bodajże 7.4 ;p
|
Super film, Ja pamiętam clienta 7.1 lub 7.2 ;p
p.s Fall out boys wymiatają :D |
Musze przyznać, że zazdroszcze temu gościowi, że mógł grać jeszcze wtedy...
Szacunek. |
Az lezka sie w oku kreci...
Demon na rooq :D haha :D |
Fajnie wyglądał rook kiedyś.
Nawet fotka z Sunrise jest ^.- |
Cytuj:
Sam film nie najgorszy muzyka posuje do reszty ogólnie dobre dla kogos kto by chcial jak wygladala tibia 4.0 i jak zmienial sie rookguard od tamtej pory:)/QUOTE] "Film" ktory nie zawiera akcji tylko pokaz screenow. Mogl gosc dac screeny gdzies, bo napewno mialy wyzsza jakosc niz youtube, a muzyke to kazdy moze sobie sam puscic. Jak chcesz obejrzec stara tibie to idz na prywatne servery :> Prywatne servery sa juz od tibii 5.0 ;) Jak chcesz obejrzec tibie 7.3 i wyzsze to mozesz tibicamy sciagac. Ja mam 358 filmow na tibie 7.3, 921 filmow na 7.4, wiec jak chcesz poogladac cos to napisz priv msg i moge troche wyslac. |
Film Roks. Az mnie szlag trafia jak patrze na dzisiejszy rook i tibie -.-
|
Master Slayer tkai stary gracz a tylko 60lvl powinien byc lepszy od MDW
|
Cytuj:
Swoją drogą widziałem już ten film kilka miechów temu. |
Hahahaha pamietam jak moj braciak w to gral na tibi 6.0 mial 14 czy 15 lvl i skonczyl grac;p bo padl od minotaurow zlurwanych auahauaha jak ja sie usmialem mialem wtedy hmm 7 lat to byly czasy ^^ potem i ja zaczelem grac i nadal gram;p bo wtedy tylko patrzalem xd.
|
Cytuj:
|
Master Slayer jest legenda rooka,ale sam pamietam jak chodzilem do cafe'jki popatrzec jak znajomi graja w tibie nigdy nie wiedzialem co to jest pamietam ta książke w oknie startowym tibii.
Uwielbiam stare iflmy ale ten już był na tym forum,lecz warto przypomniec:D |
i po kiego ciagniecie ten temat jak jest sprzed ponad 4 miechow ^.-
|
najs, ja jak zaczynalem w tibie pogrywac bylo 7.1(tylko to pamietam) otsy byly wtedy ROX! :>
naprawde polecam! |
hyh widze że nie którzy nie znają nawet sławnych rookstayerów:)
jest to film Master Slayera wedlug mnie najlepszego Rookstayera jaki kiedykolwiek byl w tibi :) na forum jest z nim wywiad dla zaintersowanych link http://http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125461 pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |