![]() |
Czy po zrookowaniu znikają itemy z dp ?
Pytanie takie jak w temacie :P
|
tak znkają, pojawiasz sie na 1 lvlu w świątyni z początkowym EQ
apropos, po zrokowaniu jestes na rooku wiec to raczej 1 dział w góre |
Był już taki temat ale powiem:
Więc itemy z dp nie znikają jestem pewien gdyż kiedyś rookowałem kolege bo mu profesja się znudziła i później jak wyszedł znów z rooka były itemki w dp |
:(
to już sam nie wiem .... jeden mówi tak, a drugi tak ... :/ może to ktoś potwierdzic ?
|
Nie znikają. Jak wrócisz na maina, to wszystkie będą nadal w DP. Znikną tylko te co masz na sobie.
|
wiem bo rokowalem i zniknie cale eq co masz nasobie i bedziesz mial te z ktorym zaczoles grac a w dp bedziesz mial to co miales i niezniknie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to prawda rzeczy nie znikają sam kiedyś rookowałem chara i potem bilem s powrotem 8lvl a zapomniałem przesłać rzeczy i one nadal tam były
|
Nie znikaja zostaja w dp...hehe 131 lvl ....Podkarpacki czy sinteria??
|
Lol. Itemki Zostają Bo Sam Sie Rookowalem I Jak Znowu Wyszlem To Bylo Wszystko W Depo!!!!
|
Itemki zostaną ;/ :)
|
Cytuj:
DAJ chara to ci pokarze:D :evul: |
Cytuj:
Coś ty Serio ? o.0? Yey Tibja rządzi ?8o Sorry za double posta |
A co z addonami? Zostają nam na rooku?
|
Itemki na 100% nei znikaja bo kumpel spejalnie wychodzil zrookowanym charem zeby odzyskac 2x mpa i d helmeta ;] na pewno nie znikaja
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: A pro po Addon to nie wiem :P,Jestem ciekawy czy zostają czy nie Dobre by było koleś z sovem na plecak podupia na rooku:) |
Cytuj:
|
Itemki nie znikaja z dp po zrokowaniu! Sam to kiedyś z ciekawości sprawdziłem, efekt itemy zostały w dp :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |