Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Czy to prawda ze paladyni mieli kiedys e-beam i jaki¶ kto¶ kupił to ma do dzisiaj? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126148)

estreni 23-04-2007 19:02

Czy to prawda ze paladyni mieli kiedys e-beam i jaki¶ kto¶ kupił to ma do dzisiaj?

Bo z tego co pisze na tibia.erig.net to tak wlasnie jest a jesli np. taki Salve Knight (gracz z antici) nadal posiadana e-beam i z tego expi to jest to chyba troche niesprawiedliwe bo z takim lvlem jak on ma to robi sie prawie jak sorc z e-wave i moze z blokerem albo nawet bez wyciagac mase expa np. na hydrach. Zauwazcie o ile wiecej on ma hp niz sorce i druty. Szczegolnie to jest niesprawiedliwe w stosunku do innych palow ktorzy musza z boltow walic i druidow ktorzy sa bardziej magiczni od paladynów a podobnego czaru nie maja. Czy nie uwazacie ze powinni usunac czary ktorych juz nie mozna kupic? Niby temat mnie nie dotyczy ale jestem ciekawy czy cipsoft jest az tak nieuczciwy...

Bigzone 23-04-2007 19:22

jeżeli faktycznie taki knihgt istnieje to faktycznie ma szczęscie. Osobi¶cie czytałem tylko o drucie z UE 8o

Gravell 23-04-2007 19:29

Ja jeszcze o palku z summonami słyszałem;p

Mroku 23-04-2007 19:44

Kiedys czary byly na "swistkach" i sie je kupowalo i sie ich uczylo...jak na razie slyszalem tylko o pallku summonujacym monka :O

hide 23-04-2007 20:12

Co w tym nieuczciwego? Żeby mieć taki zwój trzeba było być do¶wiadczonym graczem już wiela lat temu... Teraz ¶redni poziom umiejętno¶ci graczy spada ,a lvle coraz wyższe ~.~
Takie bonusy to ¶wietne urozmaicenie w Tibii, o graczach powstaj± legendy i kr±ż± plotki... I TAK POWINNO BYĆ a nie "Hoho zrobiłem druida na 90 lvl w 3 m-ce/Wybotowałem 67 lvl knightem na scarabach"

Sligar 23-04-2007 20:15

@Bigzone

salve knight to 211 rp ;p

poszukajcie tutaj:
http://www.tibia-alumni-society.net/...r/Screenshots/

edit:
http://www.tibia-alumni-society.net/...pellscroll.gif

One of the legendary spellscrolls, that allowed even knights to learn high spells, but they were removed long ago because they were not good for gamebalance

Marionus 24-04-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bigzone (Post 1384392)
jeżeli faktycznie taki knihgt istnieje to faktycznie ma szczęscie. Osobi¶cie czytałem tylko o drucie z UE 8o

Total odpowiedz:D to jest Pallek nawet Rp:P

Frapper 24-04-2007 22:42

The Hawk moze summonowac potwory i ma e-beam. Nie wiem jak z Salve knightem. Jest rowniez druid level cos kolo 90 z UE.

Ufocznik 25-04-2007 23:26

pare updatow temu byl na tym forum filmik, z jakims palem ktory trenowal na swoim zsummonowanym monku i robil test hity z geb na nagrywajacym go graczu

hide 26-04-2007 00:54

Wła¶nie sobie przypomniałem że ten pall z summonem i e-beamem to He Man :)

Str4t0s 26-04-2007 15:41

farciarze. Kiedys mieli taki przedmiot jak spell scroll. Uzyli go i teraz maja te czary. Ten druid to farciarz ze znalazl spell scrolla z ue ;O

Rybzor 26-04-2007 17:09

Tak to absolutna prawda, gracze którzy nauczyli się czarów bardzo dawno, maj± je do dzi¶, nie zależnie od profesji.

(tak jak inni osobi¶cie widzialem film chyba na tibii 7.1 kiedy palek trenuje sobie na pustyni na przyzwanym przez siebie monku i wali GEB ):)

Krajzel 26-04-2007 18:04

A ma ktos filmik z tym rp?Byłbym wdzięczny
P.s. szukałem na tibicams ale lipa ;(

zoliax 26-04-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Str4t0s (Post 1389833)
farciarze. Kiedys mieli taki przedmiot jak spell scroll. Uzyli go i teraz maja te czary. Ten druid to farciarz ze znalazl spell scrolla z ue ;O

Farciarze? Po prostu elita, weterani tej gry. ;]

--Cienius-- 30-04-2007 09:51

Byli knightci co przyzywali zule Druidzi z ue
Da eta prawda

Marcin24 30-04-2007 12:50

To jest troszeczkę "not fair" wobec nowych graczy. Np. ja jako paladin (nie mówmy na razie o lvlu) muszę skillować na potworach, które gin± i na ludziach, ale oni też przecież maj± inne rzeczy do roboty, a taki pall summonuje sobie monka i sobie skilluje ile chce! Już dawno te czary powinny być usunięte. I nie mówcie tu o "weteranach" Tibii itp.
Załóżmy że jaki¶ kole¶ z CIPSOFTu tworzy sobie postać, robi słabego potworka który daje 999999999999999999 expa, tworzy sobie rzeczy 100 arm. 100 atk. i 100 def. a to wszystko tylko dla siebie. Potem summonuje Demony i idzie PKować. Czy to było uczciwe?
P.S. Ja słyszałem o pallu który ma summony, knighcie z exur± gran, druidzie z UE i sorcu bodajże z IHami.

libner 30-04-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1397423)
To jest troszeczkę "not fair" wobec nowych graczy. Np. ja jako paladin (nie mówmy na razie o lvlu) muszę skillować na potworach, które gin± i na ludziach, ale oni też przecież maj± inne rzeczy do roboty, a taki pall summonuje sobie monka i sobie skilluje ile chce! Już dawno te czary powinny być usunięte. I nie mówcie tu o "weteranach" Tibii itp.
Załóżmy że jaki¶ kole¶ z CIPSOFTu tworzy sobie postać, robi słabego potworka który daje 999999999999999999 expa, tworzy sobie rzeczy 100 arm. 100 atk. i 100 def. a to wszystko tylko dla siebie. Potem summonuje Demony i idzie PKować. Czy to było uczciwe?
P.S. Ja słyszałem o pallu który ma summony, knighcie z exur± gran, druidzie z UE i sorcu bodajże z IHami.

Moj sorc tez ma ihy nawet caly bp... -.-

Lord Dreathan 30-04-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1397423)

Tylko ze te postascie ktore potrafia robic summony, to sa bardzo stare postacie, i nie sadze zeby takiemu pallkowi z poczatkow tibi oplacalo sie trenic na monku bo pewnie za szybko go zabija.
A moj knight moze uzywac IHy a OLA BOGA NAWET UHY !
RE DOWN
No tak:D

P0nury 30-04-2007 14:19

Zapewne nie zrozumiałe¶ kolegi, któremu chodziło o MOŻLIWO¦Ć robienia IHów sorcem.

Maciek_1993 30-04-2007 14:54

Odp.

tak to prawda ponieważ kiedy¶ czary kupywało sie na zwojach s± palladyni którzy mog± potwory summonować ^^:D :D 8o :D 8o :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.