![]() |
Czy to prawda ze paladyni mieli kiedys e-beam i jaki¶ kto¶ kupił to ma do dzisiaj?
Bo z tego co pisze na tibia.erig.net to tak wlasnie jest a jesli np. taki Salve Knight (gracz z antici) nadal posiadana e-beam i z tego expi to jest to chyba troche niesprawiedliwe bo z takim lvlem jak on ma to robi sie prawie jak sorc z e-wave i moze z blokerem albo nawet bez wyciagac mase expa np. na hydrach. Zauwazcie o ile wiecej on ma hp niz sorce i druty. Szczegolnie to jest niesprawiedliwe w stosunku do innych palow ktorzy musza z boltow walic i druidow ktorzy sa bardziej magiczni od paladynów a podobnego czaru nie maja. Czy nie uwazacie ze powinni usunac czary ktorych juz nie mozna kupic? Niby temat mnie nie dotyczy ale jestem ciekawy czy cipsoft jest az tak nieuczciwy...
|
jeżeli faktycznie taki knihgt istnieje to faktycznie ma szczęscie. Osobi¶cie czytałem tylko o drucie z UE 8o
|
Ja jeszcze o palku z summonami słyszałem;p
|
Kiedys czary byly na "swistkach" i sie je kupowalo i sie ich uczylo...jak na razie slyszalem tylko o pallku summonujacym monka :O
|
Co w tym nieuczciwego? Żeby mieć taki zwój trzeba było być do¶wiadczonym graczem już wiela lat temu... Teraz ¶redni poziom umiejętno¶ci graczy spada ,a lvle coraz wyższe ~.~
Takie bonusy to ¶wietne urozmaicenie w Tibii, o graczach powstaj± legendy i kr±ż± plotki... I TAK POWINNO BYĆ a nie "Hoho zrobiłem druida na 90 lvl w 3 m-ce/Wybotowałem 67 lvl knightem na scarabach" |
@Bigzone
salve knight to 211 rp ;p poszukajcie tutaj: http://www.tibia-alumni-society.net/...r/Screenshots/ edit: http://www.tibia-alumni-society.net/...pellscroll.gif One of the legendary spellscrolls, that allowed even knights to learn high spells, but they were removed long ago because they were not good for gamebalance |
Cytuj:
|
The Hawk moze summonowac potwory i ma e-beam. Nie wiem jak z Salve knightem. Jest rowniez druid level cos kolo 90 z UE.
|
pare updatow temu byl na tym forum filmik, z jakims palem ktory trenowal na swoim zsummonowanym monku i robil test hity z geb na nagrywajacym go graczu
|
Wła¶nie sobie przypomniałem że ten pall z summonem i e-beamem to He Man :)
|
farciarze. Kiedys mieli taki przedmiot jak spell scroll. Uzyli go i teraz maja te czary. Ten druid to farciarz ze znalazl spell scrolla z ue ;O
|
Tak to absolutna prawda, gracze którzy nauczyli się czarów bardzo dawno, maj± je do dzi¶, nie zależnie od profesji.
(tak jak inni osobi¶cie widzialem film chyba na tibii 7.1 kiedy palek trenuje sobie na pustyni na przyzwanym przez siebie monku i wali GEB ):) |
A ma ktos filmik z tym rp?Byłbym wdzięczny
P.s. szukałem na tibicams ale lipa ;( |
Cytuj:
|
Byli knightci co przyzywali zule Druidzi z ue
Da eta prawda |
To jest troszeczkę "not fair" wobec nowych graczy. Np. ja jako paladin (nie mówmy na razie o lvlu) muszę skillować na potworach, które gin± i na ludziach, ale oni też przecież maj± inne rzeczy do roboty, a taki pall summonuje sobie monka i sobie skilluje ile chce! Już dawno te czary powinny być usunięte. I nie mówcie tu o "weteranach" Tibii itp.
Załóżmy że jaki¶ kole¶ z CIPSOFTu tworzy sobie postać, robi słabego potworka który daje 999999999999999999 expa, tworzy sobie rzeczy 100 arm. 100 atk. i 100 def. a to wszystko tylko dla siebie. Potem summonuje Demony i idzie PKować. Czy to było uczciwe? P.S. Ja słyszałem o pallu który ma summony, knighcie z exur± gran, druidzie z UE i sorcu bodajże z IHami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A moj knight moze uzywac IHy a OLA BOGA NAWET UHY ! RE DOWN No tak:D |
Zapewne nie zrozumiałe¶ kolegi, któremu chodziło o MOŻLIWO¦Ć robienia IHów sorcem.
|
Odp.
tak to prawda ponieważ kiedy¶ czary kupywało sie na zwojach s± palladyni którzy mog± potwory summonować ^^:D :D 8o :D 8o :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |