![]() |
Meteor...:D :D :D lol lol lol
2 ss, Wygląda jakby ktoś nasrał na szybę:confused: 3 ss Niepodoba mi się... Za dużo efektów, niektóre szpecą fake'a 7/10 na zachęte |
Tak, wiem. Ale teraz trochę się podszkoliłem i robię next parta.
aha. Nie rekrutuję. |
Troche za duzo tych efektow zasadziles... ale podoba mi sie bardzo ostatni obrazek :) daje 8/10 (prolog)
|
Cytuj:
@topic 5,5/10... za dużo efektów p.s robisz to w ps? jak tak to są warstwy. |
Buahahahahahaha... To jest szpetne :/ Wszystkie efekty wygladają jak wielka kupa :/
Hmm... Pożyjemy zobaczymy -,- 4/10 |
Prolog. Nic więcej. Dużo mniej.
|
Plusy:
+ orginalna fabuła + dobre wykonanie + to nie paski Minusy: - meteor - za dużo nietibijskich efektów Ocena 7.5/10 Rób dalej |
Cytuj:
Fake'i... za duuużo efektów i to bardzo źle wygląda, meteoryty/meteory (jak to się pisze?!) ci niezbyt wychodzą. zmiecenie magii?? czyli co? będą tylko z broni nawalać? daje ci 6/10 na zachęte |
Lol ta planeta rox... Napisy tibia.pl mogłeś zmazać..no ale cóż...
5/10 Takie sobie ;s |
No pewnie że z broni :P no ale cóż... nie będę zdradzał fabuły ale większość materii dostanie upgreda ale o tym później. Efektów później nie będzie dużo.
|
Fabuła: ??
Grafika: Troche za duzo efektów Planeta: O_O czy ta planeta nie jest z tibia.de? Podsumowanie: Jednym słowem ROTFL |
Mapa z Tibia.pl+gimp=okrągła Mapa z Tibia.pl
|
No więc minusy :
- za dużo efektów - skoro meteor uderzył w planete mógł byś dodać jakieś zniszczenia :( i troche to urzeczywistnić plusy : - pozostałe rzeczy Ogólnie : 7/10B) |
Nooo mi się podoba jak narazie!Fabuła ciekawa,ciekawe też to,że nie będzie magi(albo tylko nieliczni magowie posiadają tyle energi ze kosztem całych sił potrafili ją zatrzymać i będą teraz masterami...1 zły mag,1 dobry,tylko oni posiadają magię...wielka wojna pod koneic fejka...wśród walczących "w mieczu i kuszy" rycerzy dobra i zła wyróżniać się będą wlasnie 2 magowie i to oni zadecydują o przebiegu wojny,o losie planety,albo i o czymś więcej...)
tak tylko mowie sobie...ciekawie mozesz teraz rozmiwnąć fabule,popisz się bo masz okazje dzięki bardzo dobremu prologowi... Może troche grafika nie powala..dam za nią narazie...6/10 ale za fabule prologu dam 8/10...7/10 jak na początek czekam na cdn. ! |
Mylisz się :D ale nie zdradzam fabuły, 1 czesc w robocie, bedzie 15-20 kadrow
|
Cos mi sie wydaje ze gimpa masz od niedawna i chcesz pokazac co umiesz.
Ale nie dawaj na kazdym obrazku efektow bo to jest tylko szpecace. Oceny nie dam bo to prolog(chyba) |
Dziwi mnie jedno:
Co outfit ~Gofina robi w moim pliku z grafikami? A fejk taki sobie ;p @down: Był taki fejk...coś z nekromantami* i tam była rekrutacja i jak dokładnie się ją przejrzy można znaleźć ten outfit :P *-na 100% nie był to fejk pt."Akademia Nekromanty" @edit: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104791&page=5 tu jest ten outfit ;] |
@2up
nie. @up On mi go dał, nie wiem od kogo miał :) edit: a graliście w Neuroshime? tu nie będzie dwóch ogólnych stron, dobra i zła. będą raczej nacje :P bandyci na bezdrożach, najemnicy itp :) |
Bardzo ciekawie sie zapowiada a zwlaszcza po tym co napisales wyzej.
Jak juz nie jeden stwierdzil - ZA DUZO EFEKTÓW! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |