![]() |
Dead - knight
No właśnie... od jakiegoś czasu gram knightem, zrobiłem ładne skille (82/80 na 28lvl) no i, jak można się spodziewać padłem na dragu (był lag, solowałem już około czterech no i właśnie na tym jednym, peszek...) Tutaj nasuwa się pytanie - co robicie, gdy wasz najt dedzi? Jak dobrze wiemy knight traci najwięcej ze wszystkich profesji przy śmierci (skille, zwłaszcza na wysokim poziomie to około 65 godzin gry bez przerwy... ;( ) No więc - odrabiacie skille, czy gracie dalej? Mnie strasznie denerwuje fakt, że posiadałem 82/80 i przez laga straciłem moje cenne 60 godzin gry ;/ Piszcie, bo nie wiem co robić xD
Zapewne wielu z Was napisze "daj spokój, przecież masz i tak dobre skille" ale jednak mam wątpliwości... |
skill 80 to nice skill ktorym bez problem mozna expic ...
nie warto stenic bo masz malo hp i mozesz szybko pasc i tracic nastepne 50h~ to zalezy od Ciebie ... jak masz dostep do monka, to postaw pod desertem na weeekend i bedziesz mial skill ... ale nie warto, lepiej przyexpic bo jeszcze padniesz ;-) i bedziesz znowu sie denerwowal a tak przez te 60h ;-) to ile expa mozesz zrobic ! a pozniej przytrenic ;-) expiac 60h wbijesz z 1.5 skilla pozdro !! |
Dzięki, Twoja odpowiedź bardzo mi pomogła ;) no więc poexpimy ;P Wątpie jednak, czy przy używaniu GSa shielding podrośnie ;P
btw. gram na non-pvp ;( |
Cytuj:
|
no wlasnie ja mam knighta 12lvl skille 51/51 a bylyby juz z 60/60 ale bylo 4 deady przez nooby , raz lag na beho i co tu robic?? w*****am sie okropnie, a jak nadrobie to znow dead;/
|
a zaraz bedzie "nie umiesz grac" itd. ale to sa przypadkowe deady , przez glupie rzeczy , np lag
|
Cytuj:
Eee... chodziło mi raczej od odpowiedzi typu "skillujemy, odrabiając", lub "expimy" ^^ |
Najlepiej sobie odpuść, bo szkoda czasu. Kilkanaście godzin tłuc mieczykiem jakiegoś zielonego potwora, żeby mieć jedną cyferkę więcej w tabelce^^?
|
bylo tyle skillowac na takim niskim levelu ? =.=
|
Vil ma racje. Na takim poziomie masz bardzo duze prawdopodobienstwo glupiej smierci, a skille leca w dol na leb, na szyje.
|
@up
No dobrze, narazie dajesz rade solo na potworkach, na których expisz. Przykladowy 15 Paladin zabije Ds'a , Knight nie. Popieram. Ale jak będziesz expił z lvlem 50+? Soldy to już tak zwany shit, guardy są nudne a exp nienajlepszy. Tak więc idziesz na Dle, jakies gsy czy na pacc area Hydry z Knightem ofc. Też nie przepadam za grą Knightem, ale bez niego po osiągnięciu 50 lvla większość przestałaby grać. |
@up
Zaloze sie ze sorc/drut/pal solo radzi sobie lepiej niz knight solo. |
Cytuj:
Co do pytania autora. Nie wiem dlaczego expiłeś na dragach na takim lvlu. Zamiast pójść na Ef albo Dc. Po tym dedzie najlepiej poexpij sobie i potem skiluj. |
Cytuj:
@topic Gratuluję skilli, ale musisz się liczyć z tym, że na takim levelu łatwiej jest cię ubić, chociażbyś miał 100/100. Nie odrabiaj... strata czasu |
Ja gral bym dalej i nie ryzykuj z takim lvl na dragu szkoda uszkow ... lepiej wez se jakas bron i tarcze i dobij lvl'ek na dwarf guardkach wtedy jak bedziesz mial wiekszy lvl i wiecej hp to wrocisz na dragi ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a i skoro grasz na no-pvp to blogoslawienstwo ci nie za bardzo potrzebne na takim lvl'ku poprostu musisz expic na innych potworkacha potem sam zobaczysz:cup: |
AaAAaAA skile mi spadły ide sie pochlastać aaaa!!!!11111111oneoene
Ta gra ma wam sprawiać radość chyba, nie?:confused: |
tak to jest
Kazda zabawy konczy sie dedem. (sprawdzone naukowo?)
P.S. Nareszcie czlowiek co zrobil skille a nie wyjdzie z rooka i sie pyta czy 30 czy 40 zrobic. |
@estreni
Przepraszam, ale nie moge sie z toba zgodzic. Knight jest potrzebny do wszystkiego i wszystkim. A na wyzszych levelach gra sie nim lepiej niz sorcem... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |