![]() |
'The Osvetnik' WMV
Mam na swoim Msie bana wiec postanowilem pobawic sie w wmv
http://www.**************/file/dx8vlk Zaznaczam ze to moj pierwszy film i ze sie sam uczylem wiec drobne niedorobki musialy zostac popelnione. Jako ze ten film spotkal sie z aprobata wielu ludzi postanowilem go troche rozrzeszyc o wiecej fragow ale to musicie mi dac kilka dnil Prosze pisac co sie podoba a co nie, co moge poprawic a co musze zostawic Z gory dziekuje Askarian Osvetnik. |
huh
Sciagne, posmieje sie, zedytuje ;d
|
tylko nie wbij kolejnego bana bo będzie delete xD
|
Rehost
Rehost plax :>
|
Wgrywajcie na cos szybszego! Z tego hosta sciaga sie 50-55KB/s, a jest 10:36, wiec w internecie prawie nikogo nie ma :>
Taki sobie film. Muzyka slabo pasuje do tego ci sie dzieje na filmie. Na filmie nie widac za duzo efektow, ani tez specjalnych akcji. Tylko koncowe kombo, a nie to jak akcje organizujecie. :> Kurs sony vegas: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 :) |
Przed tym wmv nie miałem nic do ciebie, ale na nim widać jak pada mój kumpel. Mam nadzieję, że znowu zapomnisz o fragach ;)
|
Gesior dzieki za poradnik przyda sie ;)
A ten film to taki z nudow zrobilem go tylko koncowki bo nie lubie ogladac jak ludzie laza.. wole 150 sec z 10 fragami niz 10 min gdzie jest 10 fragow. No i jak muzyka nie pasuje? Cicha muzyka i leci sd combo na taki akcent... na "FIRE" ue leci .. jest muzyka i nagle szybsza na chwilke i leci sd combo.. i znowu to samo i znow sd combo. Ale co do efektow to masz racje.. poprostu nie umiem sciagnolem program i zaczolem sie bawic dlatego malo efektow, ale nasptenym wmv bedzie lepszy ^^ Jako ze ban jeszcze dlugo bedzie to zrobie taki wiekszy z cala akcja aa i btw Dajcie mi jakos fajna muze do wMV ;p I na co mam wrzucic ? Donas, shit happens. Yours. Askarian Osvetnik. |
Btw gdzie mieszkasz w bydgoszczy dokladnie moze sie znamy :> =s
|
@up msg me in a game ;)
|
Uhmm wbilem bana zeby nie grac w tibie air'magiem?:> za 2 tygodnie moge ci dac msg a nie chce mi sie robic nowych charow wiec wyslij pw lub napisz posta :]
|
lil bump ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |