![]() |
40 lvl die in rook
Znalazłem na stronce Filmik jak pada 40 lvl na rooku przez Trapa:] i 2 filmik jak zabijają h lvl na roku mino maga.
http://www.youtube.com/watch?v=THvh9...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=88dKn...elated&search= |
Nic ciekawego ;) btw muzyczka w tle mnie interesuje...Jak ktoś zna niech zapoda tytuł.
|
jak tam dojść ?:p
@up Offspring - The Kids Aren't Alright |
Cytuj:
dukahi (1 month ago) Papa Roach - Last Resort System of a down - Boom! w komentarzach było napisane:) |
Nic ciekawego
|
Nic ciekawego?? Jeśli nie chcesz "no coment"-.-"?
|
Cytuj:
|
Czy ja wiem moze i nie fake bo obydwa nicki sprawdzalem jeden to 40+ a drugi 30+ na danerze ( Lord of Gula i Reideon ) looknij sam . W sumie dziwnie sie ten Mino Mag ruszal ( lazil po ukosie ^^ ) ale niby skad maja na rooku B Arma ? Bo z Apprentice Sheng-a nie lecii B Arm a np Lesiu Obwiesiu ( 47 na harmonii ) ma b arma ;) wiec kto wie kto wie :)
@Bake mozesz mi powiedziec co oznacza sformulowanie : "kosice ruchy" ? :D:D |
Cytuj:
|
Papa roach _/
|
Z tym Mino Magiem to prędzej jest to OTS niż fake...
|
A co sądzicie o test serverze, wtedy wszystkie drzwi są otwarte. Nicki postaci się zgadzają więc wątpię w OTS lub fake.
I ciekawe co znajduje się za drzwiami za mino magiem. |
@1 filmik
fajny trap :p @2 filmik OTS plax |
hah ten mino mag chodzący po skosie pierwszy raz widze, nawet na otsach tak nie chodzą potworki ;d;d;d;d ale gtz filmów ;pp
|
xd
Mi sie podobał ten filmik z Trapem:] tzn jak ten koleś padl,moim zdaniem mogł uciec,no ale 40 lvl po co mu lf :P gdyby miał ich więcej by uciekł~
hundet ale im powiedział:] |
widać, że w tym temacie same 10 lvl'e są.
Po pierwsze minomag chodzi po skosie po drogie Nicki się zgadzają Raczej to ots. koles zrobił sobie taką mapke, nicki zrobił te same i te same skille. Ale na ots'sie wchodza dużo leprze hity, może ktoś umie tam wejść D |
Poczytajcie troche komentarzy na youtube to sie dowiecie ze to fake ... Mino mag sie nie leczy a na filmie sie leczy tak twierdzi jeden co oglądał, ja tam drugi raz nie bede go oglądać i sprawdzac bo dla mnie to nic ciekawego.
|
filmy nudne i nie ciekawe , nic specialnego
|
Cytuj:
|
Cytuj:
skad wiesz ze ma brass arma o_O ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |