![]() |
Mount Sternum jakie potworki?
Witam, chciałbym się dowiedzieć/poprosić, abyście zamieścili tutaj mapy respów w Mount Sternum. Tzn. chodzi mi dokladnie o poziomy -2 i -3 i nawet niższe.
|
idz sprawdz, ale zdaje sie ze gdzies na forum juz o tym bylo :]
|
Nie ma?
Szukałem, ale jednak nie znalazłem.:( Więc czy ktoś by mógl mi podać co się znajduję od -2 do końca (chyba do -7/-8). Bardzo bym był wdzięczny.:]
|
nie wime na ktorym poziomie ale o ile sie nie myle jest tam nawet GS, sa ghoule ( na -2 ) Drag ale nie wiem na jakich poziomach. Nigdy nie lubilem Mount Sternum bo tam zawsze pelno ludzi
|
Czy ja wiem czy tak dużo. O gs słyszałem, ale niewiem gdzie jest. Drag??
Tam drag? Ja tylko słyszałem o dwarfach(all), ghoul, skelety, raty:D , cyce i gs i nieraz Grorlam. Prosze niech ktoś tutaj zamieści jakieś mapki respów. |
Jakbyś szukał dokładnie to byś zajrzał do tematu "Zwiedzaj z Cichym" (dział Filmy). Jest tam film przedstawiający całe Mt.Sternum jedyne co musisz zrobić to pobrać klienta 7.5 oraz TibiCam.
|
Cytuj:
|
@up
święte słowa! @topic gs jest jakoś na -6/-7, o ile mnie pamięć nie myli. dojście do niego nie jest może trudne, bo idzie się jak na geomancera, ale trochę się idzie. ; p |
cyce, gule, rat uwazaj na nie i spiderki ;-)
na dole wogole jak juz zejdziesz tam bardzo nisko to .... guardy geomacnery f elementale gs i to co widzialem |
Dzięki
Dzięki za odpowiedzi. Nieco poszukałem na nielubianym forum tibia.***.pl, no i troche tu się znalazło. Jeszcze raz dzieks :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |