![]() |
Imargam (203EK) na glebie by FIRE ELEMENTAL of...
Hmm, żadko tu zaglądam i nie wiem czy było, ale jak było to usuńcie (albo zareportujcie;p), pomyślałem, że warto podyskutować tu na temat tej fotki ;P, albowiem to chyba największy lvl w Tibii, ktory padł od summona naba.
http://img409.imageshack.us/my.php?i...dui0lk0gy4.jpg |
rotfl! afker czy jak?
|
ze padl to 90% biedy ale zeby sie nie wrocil zeby sie zemscic? mogl chociaz kolegow wyslac
|
Pytanie brzmi:
-Czy mial red skulla ? -Czy widzieliscie community tego sorca ;D "Imargam 0 : 1 Kriss Sorcerer" Pure owned ! |
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of [CHAR]Kriss Sorcerer[/CHAR] Pewnie jakas wojna znowu tam ? Albo to za Taifuna jeszcze sie na nim mszcza :>
|
hahah padla lajza :D
|
Koles co go ubil pewnie miał fajna radoche:P
Kto by sie nie cieszył z zabicia 200+ eq :confused: Gratulacje dla Tego Pana~ |
ale to się w głowie nie mieście jak Imargam nieraz uciekał przed gildią dusków i to bez problemu, a tu pada od takiego sorca -.-
|
na 90% to kicka miał bo co to taki sorc dla takiego ek ..
Hail Vision! |
pewnie widzial co sie dzeje ale nie mogl przerwac masturbacji
|
@UP
A może jest w tym sens :D @Topic Pewnie padł mu komp i co miał zrobic :| jak 2 fe lekja nawet 200 ek+ to te 3 min. włączenie/wyłączenie lub bicie matki krzesłem zajmie troche czasu ;o |
Taa, napewno padl mu komp w takim momencie. Albo nie, padla cala siec energetyczna w jego kamienicy ^^.
Dla mnie to ping jak huj, na ss widac jeszcze jednego kolesia, a na default jeszcze jakiegos kolesia co walil z "exori vis". 3 osoby chyba starcza do zpingowania, nieprawdaz ? |
@3up ^^
@Temat:pewnie jakis new ovvner i dopiero sie uczy pvp ;) |
Widzicie, że padł przy wejściu, więc może miał mało hp i lagi, wyszedł na górę się uhnąć a tu go odrazu FE bije... A przez laga sie nie uhnął... Ja tak myśle :] A te exori vis to zapewne do zabicia FE, bo są tylko 2 visy.
|
lol..ale się ośmieszył,takto jest jak się męczy "pistolet" z włączonym charem
|
Cytuj:
|
Spingowany ;*
|
zpingowali go i juz
|
niechby nie rozdawal gg to by nie znali adresu ip :)
|
U mnie nie widać ssa.
Ale mogło go bić nawet 10 osób a na tibia.com moga sie wpisać tylko dwaj autorzy deda. W tym wypadku Kriss~ i Fe. Albo nie uzywa hotkeyów (jak ja) i mu mycha bezprzewodowa padla (jak mi :D)/ A z reszta poproscie go sam wyjasnie przecierz jest forumowiczem. Albo poczytajta tOnly Furora. Mnie to juz nie interesuje :P Pozdrawiam, B waleczny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |