![]() |
33 elder Exp on Stone tomb <no waste> 23k exp/h
Wiele ludzi uwaza ze Druidem/Srocem na 30lvl~nie da sie szybko expic i bez waste:D
Filmik pojazuje jak moim 33 elderem expie na stone tombie robie około 23k exp/h i jestem 1,5k na plusie;) Czyli dobry exp i w dodatku bez waste;] http://www.speedyshare.com/237287159.html Comment plax |
No no no Połoma pokazales jak sie expi , czasami hardkor ale ogolnie ładnie ;)
|
Mam nadzieje że mi sie przyda, editne po obejrzeniu:)
@edit Nawet nieźle, szybko sie tam expi:) |
No comment comment co tak mało?;(
|
Ostatnio mam cienko z kasą wiec zobaczę film i jeśli będzie opłacalnie to wpadne tam moim 70+ ms-em i dam edita
Edit: Nie no nie no jednak mała pomyłka, fakt faktem dobre dla 30lvl + |
Cytuj:
I są respy vampów nawet chyba 5x a ten tomb jest tak duzy ze expi sie na nim na 2 osoby (zazwyczaj) wlasnie tak 60-70 lvl expi tam gdzie nie poakzala, a taki 30 expi tam gdzie to przedstawia film;D Mówie ci idz sie przejdz na tamten tomb i zobacz jak ci bedzie szlo tam na dole;d ja jak wbije z 40~to pudje tam z 2DS ale moze tez byc ciężko:D Comment plax |
hmm można na mino guradach magach archerach więcej zrobić
ciekawe ile by zjało ropanie 10000 larvek może zacząć expić przez takie coś zrobic 20 knighta naropać czegoś co nie posuwa parcelików i jebnąc raz z gfb visa lub mort hura i masz expa |
Cytuj:
Nakrec mi film jak 30 sorc/drut expisz na mino magach i archera nie majaca waste i robia wiecej expa niz ja na tombie... |
Cytuj:
I 20 najt nie walnal by z gfb za 70 w larvy ale zawsze mozna kilka razy ale to ogromne waste. Film fajny ladny exp |
Cytuj:
100? 150? nie wiem jaki najwiekszy spawn jest. Szybciej bys zabil jedna za druga niz ropnal i zabil :) @topic Takie sobie expowisko. Ja na tombie pod "ropą" robilem do 32k exp/h marnujac po 1-2k gp / godzina (zbierajac tylko zloto). Malo kasy idzie, a exp niezly. Nie musisz summonow robic i mniejsza szansa, ze padniesz :> Tylko na servie musi byc z 700 osob i musisz miec caly poziom dla siebie (przed TP!). Mi tak sie raz trafilo w nocy i w 2 godziny zrobilem wiecej niz 1 lvl. |
Cytuj:
Mowisz o tym poziomie gdzie sa vampy/bb/necro? Mi tam bardzo duzo manasów schodzi;/ bo an nerco nie mam mort hura ;p |
Cytuj:
ludzie... |
Nie obejżałem całego filmu, ale:
Mówisz, że jesteś +1.5k Poszedłęś z 3 bp MF (3.3k) nie wiem czy wszystkie zużyłeś, ale chyba tak, do tego dochodzą UHy, a widziałem, że na początku krucho Ci szło z kasą, na pewno wyszedłeś na +? Co do UHów (bo chyba Uhałeś tego DSa? Ihów nie zauważyłem) to, ja wyznaję zasadę "samemu się zrobiło - samemu wystrzeliło" ale jednak zużycie to zużycie. I czy to, aż takie odkrycie? Tarpit -2, bez summonów sorc 33lv -> 20k/h (waste tylko MFy) na plusie z 2-3k (z l00tbagiem) Guardy Sorc 33 (ja akurat od 35 chodzę ale tu z regóły chodzi tylko o WoI) bez summonów, na + 3k (z bagiem) exp 20-25k/h Oba przykłady pochodzą z serva gdzie o 13 jest 200 ludzi online.... Wiem, że druid nie ma dobrej różdziki jak WoI ale w temacie sam napisałeś "dobry exp dla druida/sorca" więc dlatego to opisałem. Dodatkowo ryzyko jest nieporównywalnie mniejsze... |
@up
Na to 100 mni huntu zurzylem 1bp manasówa uzbieralem jakies 3k... Co do guardów to żeby na furorze dostac sie na wolny labirynt albo hell to trzeba sie wbisac na lsite gdzie jest chyba jush 5 osób... a co do ryzyka to na tombie jakie ryzyko? jedyne co to vamp kotry max walnie combo za 250... ale zawsze jest sio i możliwosc zlotowania vampki8o Uhów nie liczylem do waste ale tez malo zeszlo:D Zawsze na 36 lvl mozna Gran mas res walnac iu po sprawie;d |
Ano jak 1 bp to zwracam honor, choć to dziwne bo już na wstępie troche tego zużyłeś. Pozatym w komentarzach pisało, że czasem był hardcore więc ryzyko jest... zawsze jest...
Dodatkowo przy takim huncie dochodzi ieprzenie się z powolnymi DSami co też może denerwować ;) Pozdro =* |
@ parę Up
Hrhyrhyrhy powiadasz że guardy bez ryzyka ? a no to przyjdź na shivere do nas, i poczekaj aż sie gildia Twi lognie :) @topick żeby nie było że odchodze od tematu to sprawdzę >> i \/ ale nie wiem czy zauważałeś ale vampy raczej się nie zwracają |
@up
No raczej sie nie zwracaja ale >>\/ jest też dużo mumi/crytptow pare beho wiec musisz zbaczyc bo sorcem tam jescze nie bylem:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |