Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Makaveli Thug - Youtube (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126382)

Makaveli of Chaos 25-04-2007 11:52

Makaveli Thug - Youtube

Pierwszy tego typu filmik :]
mysle ze nie jest taki zly , bo cos tu chociaz widac... heh
http://www.youtube.com/watch?v=c7vQqQ-RbhQ

Pzdr

neSSonka 25-04-2007 12:07

y0,
Wielkie Gratki Dla Ciebie :) zaj...sty Filmik ;)

szkoda ze przesatales grac , ale i tak jestes legenda Candii ;)

p0zdr0,

@Edit

moglbym prosic o nuty w tle ;P bylbym bardzo widzeczny ;]

Snagoth 25-04-2007 12:07

Nie podoba mi sie ten filmik dlatego ze sa na nim same hunty... nic takiego ciekawego.. zadnego bicia sie.. zadnych groznych sytuacji.. tylko zwykle bicie potworow..

3/10

Nireek 25-04-2007 12:08

nudne to strasznie

@2up nie gra bo ma bana

@up nie ma bicia bo to non pvp

Dawergo 25-04-2007 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1387746)
Nie podoba mi sie ten filmik dlatego ze sa na nim same hunty... nic takiego ciekawego.. zadnego bicia sie.. zadnych groznych sytuacji.. tylko zwykle bicie potworow..

3/10

hmm a ty troche pomysl, grozne sytuacje - racja, bicie sie na non pvp? gz no chyba ze o bloczenie ci chodzi to inna bajka

@Topic
film fajny, szczegolnie ze to twoj 1st wmv :)

Slimamoneko 25-04-2007 12:14

@up
A co mial pokazac akcje PK z srveru Non pvp?;d

@topic
Film fajny:D i zachecam do daleszej gry bo szkoda tak dobrego gracza;]

neSSonka 25-04-2007 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nireek (Post 1387751)
nudne to strasznie

@2up nie gra bo ma bana

@up nie ma bicia bo to non pvp

nieznasz sytuacji to niepier..dol , moze i ma bana lecz o ile sie myle to nietylko przez to przestal grac.

@Snagoth
panu gratulujemy inteligencij :baby: Bicie sie na no-pvp ,a co TY Chuck Noriss ?

Naparwde Filmik fajny , muza wpada w ucho i fajnei sie oglada ,

zanim dacie komenty ze lipa itp zrobic Swoj i dajcie to zobaczymy :)

p0zdr0, Maka

Even 25-04-2007 12:27

@Snagoth
zrób lepszy:)

co do filmiku to mi sie bardzo podoba:)

Twoj_Miszcz 25-04-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1387796)
Hahahah CZlowieku Wez Idz i niewracaj , cz ja mowilem do Ciebie ? Wez prosze Cie, takich loodzi jak Ty puszczam bokiem , bo szkoda na takich slow i czasu. Prosze przekilnaj na mnie , dojezdzaj mi , mi to naprawde zwisa ;) przynajmniej sie posmieje :)

koniec bezsensownych klotni , komentowac :)

ponawiam prosbe o Nute :)

omg,nastepne dziecko "lubish mnie?","loodzi"...wtf?mama cie nie kocha czy jaki ch"oo"j ? o.O skoro nie pisales/as do niego to na ch"oo"j go cyt"oo"je"sh" ?

filmik...hmm,racja,troche n"oo"dny lecz demon z morta ?
8o ladne hity z e vis ci wchodza lecz szkoda ze to noob-pvp,bo napewno bys cos pokazal.

down@
jezeli ja mam wg ciebie max 13 lat to ty masz 8 :| i mow za siebie,co do nicku to o to chodzilo zeby takie dzieci myslaly ze sa madre i powiedza "miszczu,ale ty gl"oo"pi
<lol 121321>,pize sie mistrzu" no wiec odpowiem ci na to tak
o,rly ?

Frooget 25-04-2007 13:17

Snagoth weź sobie załóż nowe konto o nicku "Lópiem crytykoffaź Makafeliego", bo co by nie wrzucił na forum zawsze jesteś negatywnie do tego nastawiony... Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami?

A co do filmiki to fajowa produkcja jak na pierwszy raz i miejmy nadzieje że nie ostatni... Szkoda tylko że tak mało materiału :P Do 16;> Loyal to the Game boczq xD

/Dudzix

Hunab 25-04-2007 13:25

Ludzie nie wlaźcie tak mace w dupe -.-
filmik normalny, jak kazdy z non pvp prawie 0 akcji.

Upierz 25-04-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1387855)
@ Up
jestes ZAlowy ;)

Pierdolnąłem się głową o biurko przez ciebie.

Film - nuuda.

Kadafi 25-04-2007 14:22

Filmik fajny i mam nadzieje że po banie wrócisz do gry i przegonisz tego ri'goku.
Jak dla mnie pierwsza piosenka to mieszanka piosenki 2paca(smile) i Biggiego(nie wiem jaka, ale to słowa można usłyszeć w 2pac - Us Against The World), a druga to 2pac - Untouchable.

P.S.
Bym zapomniał "Keep ya head up" Makaveli. Nie daj się zniechęcić do gry przez dedy Czarnuchu!

Pramus 25-04-2007 14:23

Dobra.. co do Twojej osoby, nie bede nic pisal, bo malo gralem na Candii i Cie nie znam. Ale mam pytanka odnosnie muzyki, ktora wykorzystales. 1 piosenke skads kojarze, ale nie potrafie sobie przypomneic tytulu. Wiem, tylko, ze jej fragmenty byly uzyte w "Many Men" i "Runnin' ". Co do 2, to bylbym wdzieczny jakbys podal tytul, bo mam ta piosenke, ale pod zmieniona nazwa. BTW. Obrazek, ktory pokazales na koncu, mam ustawiony jako tapete :]

@Up
to nie jest Untouchable ;] Przed oficjalna premiera ktos umiescil w internecie "Pac's Life', ktore faktycznie nim nie bylo. Sa to inne piosenki, glownie remixy ze zmienionymi tytulami.

Milu Arhangel 25-04-2007 14:26

Ładny filmik, pokazuje praktycznie wszystkie hunty które zamieściłeś na forum :) Pozdro i 200 lvl po banie ;]

Kadafi 25-04-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pramus (Post 1388040)
to nie jest Untouchable ;] Przed oficjalna premiera ktos umiescil w internecie "Pac's Life', ktore faktycznie nim nie bylo. Sa to inne piosenki, glownie remixy ze zmienionymi tytulami.

a u mnie na kompie jest to właśnie ta piosenka jak chcesz nawet mogę ci ją gdzieś wrzucić

Kadafi 25-04-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pramus (Post 1388040)

a u mnie na kompie jest to właśnie ta piosenka jak chcesz nawet mogę ci ją gdzieś wrzucić, a i to jest 1 piosenka z płyty Pac's Life

Srry za double, ale net mi muli... usuńcie 1

neSSonka 25-04-2007 14:49

y0,
wie ktos skad zmotac te 2 piosenki ?? moze sa gdzies na necie :D
E mula i innych gowien nieposiadam :P

Rychulec 25-04-2007 14:57

Film troche nudny wiekszyośc na rec oglądałem ale cóz na n pvp można zrobic :p
5/10
Muza-Postawiłeś na klasyki :)

Exeduss 25-04-2007 15:42

Filmik niezły, stałeś się dla innych legendą jak dla mnie 2pac ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27.