![]() |
Makaveli Thug - Youtube
Pierwszy tego typu filmik :]
mysle ze nie jest taki zly , bo cos tu chociaz widac... heh http://www.youtube.com/watch?v=c7vQqQ-RbhQ Pzdr |
y0,
Wielkie Gratki Dla Ciebie :) zaj...sty Filmik ;) szkoda ze przesatales grac , ale i tak jestes legenda Candii ;) p0zdr0, @Edit moglbym prosic o nuty w tle ;P bylbym bardzo widzeczny ;] |
Nie podoba mi sie ten filmik dlatego ze sa na nim same hunty... nic takiego ciekawego.. zadnego bicia sie.. zadnych groznych sytuacji.. tylko zwykle bicie potworow..
3/10 |
nudne to strasznie
@2up nie gra bo ma bana @up nie ma bicia bo to non pvp |
Cytuj:
@Topic film fajny, szczegolnie ze to twoj 1st wmv :) |
@up
A co mial pokazac akcje PK z srveru Non pvp?;d @topic Film fajny:D i zachecam do daleszej gry bo szkoda tak dobrego gracza;] |
Cytuj:
@Snagoth panu gratulujemy inteligencij :baby: Bicie sie na no-pvp ,a co TY Chuck Noriss ? Naparwde Filmik fajny , muza wpada w ucho i fajnei sie oglada , zanim dacie komenty ze lipa itp zrobic Swoj i dajcie to zobaczymy :) p0zdr0, Maka |
@Snagoth
zrób lepszy:) co do filmiku to mi sie bardzo podoba:) |
Cytuj:
filmik...hmm,racja,troche n"oo"dny lecz demon z morta ? 8o ladne hity z e vis ci wchodza lecz szkoda ze to noob-pvp,bo napewno bys cos pokazal. down@ jezeli ja mam wg ciebie max 13 lat to ty masz 8 :| i mow za siebie,co do nicku to o to chodzilo zeby takie dzieci myslaly ze sa madre i powiedza "miszczu,ale ty gl"oo"pi <lol 121321>,pize sie mistrzu" no wiec odpowiem ci na to tak o,rly ? |
Snagoth weź sobie załóż nowe konto o nicku "Lópiem crytykoffaź Makafeliego", bo co by nie wrzucił na forum zawsze jesteś negatywnie do tego nastawiony... Może się pochwalisz swoimi osiągnięciami?
A co do filmiki to fajowa produkcja jak na pierwszy raz i miejmy nadzieje że nie ostatni... Szkoda tylko że tak mało materiału :P Do 16;> Loyal to the Game boczq xD /Dudzix |
Ludzie nie wlaźcie tak mace w dupe -.-
filmik normalny, jak kazdy z non pvp prawie 0 akcji. |
Cytuj:
Film - nuuda. |
Filmik fajny i mam nadzieje że po banie wrócisz do gry i przegonisz tego ri'goku.
Jak dla mnie pierwsza piosenka to mieszanka piosenki 2paca(smile) i Biggiego(nie wiem jaka, ale to słowa można usłyszeć w 2pac - Us Against The World), a druga to 2pac - Untouchable. P.S. Bym zapomniał "Keep ya head up" Makaveli. Nie daj się zniechęcić do gry przez dedy Czarnuchu! |
Dobra.. co do Twojej osoby, nie bede nic pisal, bo malo gralem na Candii i Cie nie znam. Ale mam pytanka odnosnie muzyki, ktora wykorzystales. 1 piosenke skads kojarze, ale nie potrafie sobie przypomneic tytulu. Wiem, tylko, ze jej fragmenty byly uzyte w "Many Men" i "Runnin' ". Co do 2, to bylbym wdzieczny jakbys podal tytul, bo mam ta piosenke, ale pod zmieniona nazwa. BTW. Obrazek, ktory pokazales na koncu, mam ustawiony jako tapete :]
@Up to nie jest Untouchable ;] Przed oficjalna premiera ktos umiescil w internecie "Pac's Life', ktore faktycznie nim nie bylo. Sa to inne piosenki, glownie remixy ze zmienionymi tytulami. |
Ładny filmik, pokazuje praktycznie wszystkie hunty które zamieściłeś na forum :) Pozdro i 200 lvl po banie ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Srry za double, ale net mi muli... usuńcie 1 |
y0,
wie ktos skad zmotac te 2 piosenki ?? moze sa gdzies na necie :D E mula i innych gowien nieposiadam :P |
Film troche nudny wiekszyośc na rec oglądałem ale cóz na n pvp można zrobic :p
5/10 Muza-Postawiłeś na klasyki :) |
Filmik niezły, stałeś się dla innych legendą jak dla mnie 2pac ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |