![]() |
Namelock i ten sam nick?
Witam. Posiadałem postać o nicku xxx i dostałem namelocka. Zmieniłem nick na yyy, czekałem 2dni i mojego nicka nie zmieniono na yyy tylko zostałem przy xxx . Tylko że teraz moge zalogować sie na chara bo namelock został zdjęty, ale nie zmieniono nicka. Czy moj nick zmieni się?
|
podaj swojego nicka.
|
Nie wiem, czekaj
|
Nie widzę potrzeby podawania mojego nicka...
|
ja taka widze bo cos mi sie wydaje, ze sciemniasz ;)
|
Draki Forteca... miał być Roxar Pall, a jest dalej Draki Forteca...
|
A moze nie miales namelocka?:D
Wklej co ci napisali w my account w rubryce wykroczen. Jezeli dostales tego namelocka to musi byc powod czemu. A jezeli nie zmienili ci nicka to oznacza, ze twoj nick jednak nie lamie zasad :P |
Draki forteca to nnormalny nick ;D
Character Roxar Pall does not exist. Name: Draki Forteca Sex: male Profession: Paladin Level: 9 World: Aldora Residence: Thais Last login: Apr 25 2007, 21:57:45 CEST Account Status: Free Account Account Information Created: Mar 14 2006, 12:08:09 CET Characters Name World Status 1. Draki Forteca Aldora Nie masz bana kolego ;D l_ [] l_ |
byc moze gm po "wreczeniu" ci namelocka zastanowil sie bardziej nad twoim nickiem i uznal, ze jednak jest on zgodny z tibia rules
|
W rubryce wykroczeń nic teraz nie ma, ale było coś takiego:
"Forteca fortress in polish" Szkoda, że mi zdjęli namelocka bo ten nick mi sie nie podoba. Żeby nie było " po co go wybierałes" mowie, ze to char kolegi, który nim nie gra i mi go dał. |
Twój nick jest legalny, więc nie powinieneś dostać namelocka. Jeśli go dostałeś, był to błąd tego tutora i CSa który ci go dawał. Podczas akceptacji nowego nicka widocznie osoba go akceptująca (chyba też CS w tym przypadku - nie znam dalszej procedury) spostrzegła ten błąd i anulowała namelocka.
Sytuacja zaszła zapewne dlatego, że owszem "Forteca" jako słowo mające znaczenie w j. polskim nie powinno znaleźć się w nicku, ale dotyczy to tylko jego PIERWSZEGO członu. W drugim możesz mieć jakie chcesz wyrazy, tak jak chociażby w normalnym życiu można spotkać Marka Kiełbase, czy Zenona Piłe. |
@Ddevil
To powiedz mi czy "szafa squad" tez jest legalne?? |
Cytuj:
Z dwóch powodów: - Nazwa przedmiotu może być w DRUGIM członie, nie pierwszym. - "squad" wskazuje na liczbę mnogą, a więc jest to niedopuszczalne w nicku pojedynczej osoby. |
Mam dlemat chce dostac name locka czy jest mozilwe skoro posiadam nick Vampishh a inny koles Vampesh inny Vampish a jeszcze inny Hampish. Chce kupic i boke sie ze jak nie zmienie nixku Hampish 146 ED mnie zabije czy jest mozliowoasc ze go dostanne
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest taki wysoki lvl "Vetebina" A ja kiedyś nazwałem się "Vatabina" i oczywiście chciałem zeby jego qmple wysłali mi na tzw uhmakera boszki. Jak pożniej się okazało ten ów qmpel się skapnął i dał reporta. Ocywiście dostałem name locka ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |