Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Bq (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126452)

Mroczny Tomek 25-04-2007 18:14

Bq

mam takie małe pytanko, mianowicie czy jesli wykonalem juz BQ to moge jeszcze raz wejsc do Final Room ? Zeby np pomóc znajomym ?

HuBo 25-04-2007 18:30

Chyba BK he? Zawsze możesz

Kajulec 25-04-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HuBo (Post 1388601)
Chyba BK he? Zawsze możesz

Chyba Banshee, he?

owntibia.exe 25-04-2007 18:51

Chodzi o Banshee Queen.

@topic
Nie, nie mozesz ^^

TaifunIII 25-04-2007 19:47

a ja myślałem, że bright sword quest ;D
Up
Nie prawda bo możesz, tak samo jak na ani i demon helmet.............

owntibia.exe 26-04-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1388791)
a ja myślałem, że bright sword quest ;D
Up
Nie prawda bo możesz, tak samo jak na ani i demon helmet.............

Nie pieprz głupot.

Jeśli chodzi o annihilator, to można iść tylko raz, a a na demon helmet ile się chce...

~Bad 26-04-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez owntibia***** (Post 1389441)
Nie pieprz głupot.

Jeśli chodzi o annihilator, to można iść tylko raz, a a na demon helmet ile się chce...

Nie moglem tego przemilczec.
Jezeli czegos nie wiesz to po co sie udzielasz?

Anni~ mozna zrobic xxx (w miejsce xxx wstaw sobie jakas cyfre >0 ), tylko nagrode mozna wziasc raz...

Honasolo 26-04-2007 10:55

@up
Dokladnie.

To tak samo jak z desrt questem. Zawsze mozna go "wykonac", ale nagrode mozna wziasc tylko 1.

Chuligan Motoru 26-04-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Bad (Post 1389447)
Nie moglem tego przemilczec.
Jezeli czegos nie wiesz to po co sie udzielasz?

Anni~ mozna zrobic xxx (w miejsce xxx wstaw sobie jakas cyfre >0 ), tylko nagrode mozna wziasc raz...

Nie bo na anni po wzieciu nagrody ,gdy chcesz isc 2gi raz nie mozesz wejsc do pokoju z nagroda,musisz dednac-.-Banshee quest-mozesz tylko raz wejsc do final roomu!

sir Tifejo 26-04-2007 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chuligan Motoru (Post 1389661)
Nie bo na anni po wzieciu nagrody ,gdy chcesz isc 2gi raz nie mozesz wejsc do pokoju z nagroda,musisz dednac-.-Banshee quest-mozesz tylko raz wejsc do final roomu!

To ciekawe czemu takie ~140msy na różnych serverach przewodzą po dziesiątki razy grupą ludzi, którzy nie wiedza jak zrobić ten qest.

@topic: możesz wejść, ile razy Ci sie podoba.

Lynx 26-04-2007 13:59

@up
te 140 mse moga im pomóc przejść wszytkie seale ale do final rooma nie mogą wejść

Malanis 26-04-2007 15:09

anihilator - wchodzisz ile chcesz razy....po wzieciu nagrody nie mozesz wejsc do rooma z nagrodami

demon helmet - wchodzisz ile chcesz razy nawet po wzieciu nagród

banshee quest - mozesz wejsc tylko RAZ do final rooma....nawet jak padniesz i nie wezmiesz nagrod to i tak nie bedziesz mogl tam wejsc drugi raz

sir Tifejo 26-04-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malanis (Post 1389778)
anihilator - wchodzisz ile chcesz razy....po wzieciu nagrody nie mozesz wejsc do rooma z nagrodami

banshee quest - mozesz wejsc tylko RAZ do final rooma....nawet jak padniesz i nie wezmiesz nagrod to i tak nie bedziesz mogl tam wejsc drugi raz

Bull*hit, sam swoim knightem tam padłem, i jakoś mogłem drugi raz tam wejść. Chyba, że po którymś z update'ów się to zmieniło, bo ja byłem już kawałek czasu temu.

@Lynx: całkiem możliwe, nigdy nie zgłębiałem tego, ale i tak jestem przekonany, że można wejść więcej niż raz.

Lechista 26-11-2007 20:45

Po prostu musiałem odświeżyć temat gdyż krew mnie zalewa ^^
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malanis (Post 1389778)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1389723)
te 140 mse moga im pomóc przejść wszytkie seale ale do final rooma nie mogą wejść

Gamonie i tyle. Zawsze w każdym quescie możesz wejść do final roomu ile razy ci się podoba a tylko raz możesz wsiąść nagrody!!!
Wyjątkiem jest quest z ratem ^^ !!!
Każdą osobę która powie inaczej zaraportuje ^^

_LorDZIQ_ 27-11-2007 08:10

@Offtop
Jezeli juz wykonales tego questa to mozesz pomoc jedynie w dojsciu do final rooma ,a dalej twoi koledzy musza sobie radzic sami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55.