![]() |
respown
poiedzcie ile trzeba czekac na respown potworow.
|
Nie da sie tak po prostu odpowiedziec, respawn zalezy od wielu czynnikow jak na przyklad miejsca, ilosci osob na serwerze czy obecnosci innych graczy w okolicach spawnu danego potwora.
|
O ile nikt nie blokuje respawnu, to jest w normie.
Im silniejszy potwór tym wolniejszy respawn Im więcej potworów w danym miejscu tym resp woniejszy Im więcej osób na serwerze tym resp wolniejszy, ale nieznacznie. Jeżeli w okolicy jest dużo osób(ale nie na terenie respawnu) to resp jest wolniejszy. Im więcej zabito potworów z danego respa danego dnie, tym jest wolniejszy(nieznacznie) Przynajmniej tak wynika z moich obserwacjii. Moge się mylić. Szczegulnie przy punkcie ostatnim. |
na pewno mylisz się w pkt. o ilości graczy na serwerze. Im więcej graczy, tym resp jest szybszy. Dlatego kiedyś na guardy polowałem tylko rankami xD
(nie wyrabialem, jak wiecej guardow naraz lalo ;] ) |
re: Dwimenor
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
SPROSTOWANIE:
No to ciuteczke się pomyliłem:D Jak powiedziałem, to były moje obserwacje. Możliwe jak sprawdzałem czas respa to ktoś niepostrzeżenie wchodził na spawn potfora i go blokował....może. Mam nadzieje że sir stary klapek nie ma mi tego za złe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |