Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   War Hammer forever ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126511)

Tibinosss 25-04-2007 22:25

War Hammer forever ??

Czesc, mój kumpel jest knightem i zastanawia sie nad wyborem czym grac sword, club, axe ;/ Zobaczył war hammera i mi powiedzial ze jest tani no i bardzo dobry, a ja sie was pytam jak by się gralo war hammerem niezmieniając go, jak nim wykonac Demon helmet quest solo?? Annihilator z kumplami?? Hunty dragow, gs'ow, dragon lordow, war hammerem?? Nie moge sobie tego wyobrazic ?? Czekam na waszom opinię ;/ :(

Chuligan Motoru 25-04-2007 22:27

a skull staffa od czego ma?
a arcane staff to przeciez tez zajebista macka;]

Dinin 25-04-2007 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibinosss (Post 1389193)
jak nim wykonac Demon helmet quest solo?? Annihilator z kumplami??:(

Broń w tych questach nie ma znaczenia... i tak knight nia nie trafia w demony...

Tibinosss 25-04-2007 22:34

ta, tylko ile ma atk i def skull staff i po ile chodzi ?? bo war hammer ma atk 45 i defa 10, chodzi po 1k-1,2k ;]

Vil 25-04-2007 23:16

w huntach WH w niczym nie przeszkadza, przy solowaniu questow i tak sie z niego nie korzysta...

TaifunIII 25-04-2007 23:39

knight w demona z najleprzej broni i z najleprzymi skillami max zada 20dmg.
W demony bije się, z explo, exori.... chodź to itak straszy waste....

Freddd 25-04-2007 23:58

clubów nie oplaca sie trenowac najlepiej axe albo sword (takie jest moje zdanie) :)

Milten 26-04-2007 00:19

@up

zgadzam się w 100%, a ile chodzi Skull Staff to zależy od tego na jakim świcie grasz ;> Moim zdaniem powinieneś przekonać swojego kumpla żeby grał swordem lub axe na 99% lepiej na tym wyjdzie. Po pierwsze dlatego że na 100lvl jak już wykona anihilatora to i tak dalej będzie musiał biegać z war hammerem, kiedy inni będą chodzić z sov'em lub sca i wtedy będzie lepszy exp =)Tak na marginesie niech nie patrzy na cenę, kiedyś na jednym ze światów których grałem jak zaczynałem war hammer chodził właśnie po 1-1,5k a na przykład gs (giant sword) po 80k, a teraz war hammer ciągle tyle samo a gs 18k =)

Hellraiser 26-04-2007 00:37

@Autor

Jeśli kumpel nie planuje 100lvl+ może sobie jechac w Clubie, lecz jednak chce mieć 100lvl+ i Anni~, to niech lepiej jedzie w Axe, lub Swordzie,.. Poznieważ do 100lvl nie widac róznicy pomiedzy Axe, Sword, i Club, lecz po tym trzycyfrowym lvl będą,..

hide 26-04-2007 00:59

"@Autor

Jeśli kumpel nie planuje 100lvl+ może sobie jechac w Clubie, lecz jednak chce mieć 100lvl+ i Anni~, to niech lepiej jedzie w Axe, lub Swordzie,.. Poznieważ do 100lvl nie widac róznicy pomiedzy Axe, Sword, i Club, lecz po tym trzycyfrowym lvl będą,.."

Będą takie że clubfighter będzie już pewnie miał Arcane Staffa, swordfighter Avengera a jeśli bijesz axami to czekasz na SCA którego nie możesz sprzedać bo czymś trzeba walić... Axe z wyjątkowo dobrej broni spadł na 3 miejsce [może 2 na którym jest z clubami bo Avenger > reszta świata]

@ temat
Club to dobry wybór, jak każda chyba kategoria broni :)

Deox 26-04-2007 18:34

Po zimowym updacie według mnie najlepszy jest sword. Avanger z PoI warty 200k . Staty : atak ma jak Sca, który jest jedno-ręczny ale defa ma o 1 więcej niż Mms. Jeżeli bym robił nowego najta to bym jechał w Sworda.

AnonimBdg 26-04-2007 20:21

@up

tylko do SCA masz jeszcze tarcza wiecej defa....

AXE ROOOOOOOOOOOOX

pzdro

Tibinosss 26-04-2007 22:05

jesli chodzi o swordy to ja stawiam na magic sworda,
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dinin (Post 1389216)
Broń w tych questach nie ma znaczenia... i tak knight nia nie trafia w demony...

a widziales filmik o Knighcie Pedoroso?? Dwa razy zrobil demon helmet questa w tym raz sam ;] Niedowiarkom: http://youtube.com/watch?v=ceuGhqOXlXY patrzec bo ciekawe, z czego on walił w te demony na demon helmet quest?? A jesli rozpoczynamy temacik Giant Sword... opyla sie kupowac ??
-2 reczny
-malo defa

Vil 26-04-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibinosss (Post 1390708)
A jesli rozpoczynamy temacik Giant Sword... opyla sie kupowac ??
-2 reczny
-malo defa

po 1, wcale nie ma malo defa jak na bron 2-reczna. Po drugie, 2handera zawsze wypada miec, bo nigdy nie wiadomo na czym zechce nam sie expic, a w niektorych miejscach oplaci sie bardziej niz 1H + tarcza.

Lynx 26-04-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibinosss (Post 1390708)
a widziales filmik o Knighcie Pedoroso?? Dwa razy zrobil demon helmet questa w tym raz sam ;] Niedowiarkom: http://youtube.com/watch?v=ceuGhqOXlXY patrzec bo ciekawe, z czego on walił w te demony na demon helmet quest??

walił z explo :<

Shatii 26-04-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide (Post 1389446)
"@Autor

Jeśli kumpel nie planuje 100lvl+ może sobie jechac w Clubie, lecz jednak chce mieć 100lvl+ i Anni~, to niech lepiej jedzie w Axe, lub Swordzie,.. Poznieważ do 100lvl nie widac róznicy pomiedzy Axe, Sword, i Club, lecz po tym trzycyfrowym lvl będą,.."

Będą takie że clubfighter będzie już pewnie miał Arcane Staffa, swordfighter Avengera a jeśli bijesz axami to czekasz na SCA którego nie możesz sprzedać bo czymś trzeba walić... Axe z wyjątkowo dobrej broni spadł na 3 miejsce [może 2 na którym jest z clubami bo Avenger > reszta świata]

@ temat
Club to dobry wybór, jak każda chyba kategoria broni :)

Jestes pojebany? Skopiowales pierwszy akapit od goscia ktory napisal przed toba. Co za ludzie jedynie www.chujnia.pl was ratuje

Dozorca 27-04-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimBdg (Post 1390422)
@up

tylko do SCA masz jeszcze tarcza wiecej defa....

AXE ROOOOOOOOOOOOX

pzdro

pieprzysz, przecież powiedział że avenger ma +1 defa niż mms a to sie nie sumuje tylko ilczy się większy def-,-

Tibinosss 27-04-2007 18:19

aha, thx, ja i moj kumpel gramy na non-pvp (Candia) po ile tam może chodzic giant swordzik ?? dobry na dragi, gs'y, d lordy ?? aa i jeszcze jedno jesli hunce draga najtem to co należało by wziąść, chodzi mi o ihy, uhy itp. Thx for all. :evul: :evul:

Ragnar666 27-04-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shatii (Post 1390890)
Jestes pojebany? Skopiowales pierwszy akapit od goscia ktory napisal przed toba. Co za ludzie jedynie www.chujnia.pl was ratuje

ale TY jesteś pojebany. Hide przecież dał " " zaznaczając wypowiedź poprzednika jako cytat a reszte dokończył swoją opinią. Ciebie to już nic nie ratuje. Pavulonu sobie zażyj czy coś. zjeb.pl :]

Twoj_Miszcz 27-04-2007 18:47

zle przeczytalem ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49.