![]() |
Quagmire Rod-czy to naprawdę zasięg 3SQM
Mam pytanko czy nie pomyliło się przypadkiem na stronce czy nagle różczka tak dziwnie pola liczy ??
ubiore Volcanic to strzel jak głupi z daleka że czasami aż idzie się zdziwić jak Beho leje. Za to przed Cyckiem to tylko na ukos albo uciekne jedno SQM dalej i za chwile strzeli jak będzie w zasięgu. Zasięg-3:baby: To w konia ludzi zrobili czy to programistom się pomyliło ;( |
Stary wydaje mi się, że nie masz racji. Q-rod ma na 100% 3 sqm'y zasięgu. Na tibia.pl jest napisane, że WoDragonbreath ma 4 zasięgu co jest absolutną bzdurą. <<<<i to jest truizm ;d
|
Nie Quagmire Rod ma 2 kratki zasięgu.
Tzn. Ja_ _Potwór Ja-postać _-1 kratka Potwów-Mob |
"Waląc" z q-roda, możemy stać jedną kratkę przed potworem. Nie ma 3 SQM zasięgu. Taki zasięg ma volcanic.
|
:)
Q rod ma 2 kratki. Gralem druidem duuużo czasu to wiem. A wand of dragonbreath ma 4. Sprawdzałem też.
|
Cytuj:
|
3 SQM zasiegu nie oznacza, ze pomiedzy Toba a potworem bede trzy kratki. Wystarczy troszke sie zastanawic, odleglosc ta jest liczona do kratki, na ktorej stoi potwor. Uzywajac kowencji, ktorejs z poprzednich osob:
OSOBA _ _ _ POTWOR to sa 4 kratki zasiegu, gdyz potwor stoi na czwartej OSOBA _ _ POTWOR analogicznie 3 kratki ;) Kwestia pewnej umownosci. Bo jakby potem powiedziec, ze WoCE ma zero kratek zasiegu? A tak mowi sie ze ma jedna :P |
nie wiem poco sie klucicie ja tam mam gdzies jak nie stszela to poczekam a wy sie klycicie bez sensu
|
Quaqmire Rod ma 2sqm zasięgu na 100%
B X P B-Bohater X-Ziemia P-Potwór Do zasięgu liczy/ą się (X) Ziemia i (P) Potwór, z czego wynika że Quaqmire Rod naprawde ma 2 Sqm Zasięgu 8o 8o 8o 8o 8o |
różnie bywa
|
Range: 2 sqm by tibia.erig.net
snake bite i dragonbreath maja po 4 czyli 3 kratki od playera do monstera/playera |
no i widac ze noob'ki tez zakladaja tematy na forum.q ma zasieg 3 kratek tylko trzeba uwzglednic to ze liczy sie kratka na ktorej stoi monster ;p
|
Głupi temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |