![]() |
Recovery Key
Męczy mnie taka sprawa zwi±zana z Recovery Key'em - chodzi o to, ze mozna kupic nowy Recovery Key. Zeby zamowic takiego rec keya trzeba podac dane: nick, swiat i e-mail i nie musi byc to e-mail na ktorym jest zajerejstrowane konto z Tibii. A jakbym se np. wypelnil te dane np. nick Mateusz Dragon Wielki, Harmonia i jakis tam e-mail i przyszedl by mi list z jakims tam kodem, ktory wpisuje tam na stronie tibia.com i juz sie pojawia nowy rec key. Czy to mozliwe, że wtedy bym zdobyl nowy rec key'a MDW? :D
Zreszta tu jest instrukcja jak mozna zamowic nowego rec key'a - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126467 |
Z tego co wiem, to nowy rec key przychodzi listem do Twojego domu. Wysyłany jest na dane z konta.
|
Ale na dane konta z banku czy na dane konta w Tibii? :P
|
Na dane z konta tibi.
|
podajesz dane ktore uzyles w rejestracji... jezeli podales poprawne to ci wysylaja r keya
|
Z mojej oferty fragment:
Cytuj:
Podajesz nick postaci i swiat i list pocztowy przychodzi na adres podany w rejestracji konta. Wszystko jest dokladnie w ofercie opisane. Jesli wyslesz do mnie 28zl i podasz nick Mateusz Dragon Wielki to oczywisciego zamowie i list przyjdzie do Matiego na adres domowy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |