![]() |
Banshee quest zwalony i co teraz??
Polazlem se na banshee questa i najpierw powycinalem se monki co so na goze i ide do tego mnicha a on mowi ze tam jakies przestempstwo popelnilem ze jego braci zabilem. i mowi "be gone" to polazlem na statek i tam ziomek tez gada ze mnie nie przepusci bo tam ten mnich cos mu nagadal to co mam tera zrobic?? A wiem ze mozna tam zrobic TP ale sam jestem na tej wyspie.;(
z gory TY |
To chyba ta wyspa co musisz uzbierac 10k zeby wyjsc.
|
;/
A więc wszedłes zapewne na +2 i tam zabiłeś monki.:( To jes te przestepstwo. Są 3 sposoby wyjścia:
1) Chyba najłatwiejszy załatw tam kolegów, którzy dadzą Ci tp. 2)Nieco dluższe zbierz 10k 3)Najgorsze ;( musisz paść. PS. Myślę, że pomogłem :p |
Jak nie wiesz to nie pisz. Są 3 sposoby:
1.Musisz uzbierać 1/3k (nie 10k ) 2.Tp zrobiony przez kolegów, ale po pierwsze jest nielegalny po 2 nie wrócisz już na tą wyspę chyba że podziemiami w co wątpię. 3.Przejscie podziemiami na Tibie, w co też wątpię ponieważ są tam same silne potwory w tym banshe. |
Zalatwilem se qmpla i zrobil mi TP razem ze swina :P ale zanim ja zagonilismy w odpowiednie miejsce (na lewo taka skala ode tego klasztoru (biblioteki??) to chyba z 15 min minelo xD bo nam ciagle uciekala ;p
PS koryta jakie tam sa nie dzialaja do TP potrzebny jest conajmniej 1 player i jakis zwierzak (dobze ze mialem qmpla ktory mial family brooch i nie bil monkow ;]) Ty!! za odpowiedzi ;p |
Mam jeszcze 1 pytanie. Jak zaplacic te 3 (10) k dla tego mnicha??
THX! PS Da sie tam potem wrocic na ta wyspe jaski joz zaplacilem to grzywne albo kumpel mi TP zrobil?? |
Miałeś szczęscie :P
Ja bym atm wolał uzbierac :) jeszcze by GM przyłapał ;P |
Cytuj:
|
No wiem wiem ze jak zrobilem TP to tylko podziemiami. Ale jest tam jeszcze jeden koles i on wczesniej zagadal z tym mnichem i on go przeposcil przez drzwi (a jak wiadomo [lub nie :P] w podziemiach lazo sobie ghule i szkielety to te 3 (10) k to mozna se uzbierac :P) i teraz czy gdy on zaplaci kare to bendzie mogl wrocic normalna droga na te wyspe??
|
Placisz 10k jeśli masz 60 lvl+
podziemiami mozesz sie dostac potem na IOK ale trzeba zabic gsa i dosc duza ilosc banshee wtedy 2 magicwalle znikaja (te w drodze na gsa) wiecej o IOK tutaj http://tibia.erig.net/Isle_of_the_Kings @up jezeli uzbierasz te 10k to normalnie mozesz podrozowac na ta wyspe ile razy jeszcze bedziesz chcial :] a z tego co pamietam to zeby zaplacic trzeba powiedziec "crime " mam nadzieje ze pomoglem |
Najlepiej jest zaplacic ze 10k bo tp sie nie oplaca bo pozniej nie bedziesz mogl wrocic na wyspe i dokonczyc banshee questa tylko bedziesz musial isc przez ghostland a tam duze waste kasy i czasu :D
|
Było.. Trzeba zapłacić grzywnę w postaci 1k (a od 60+lv 10k), by móc znowu sobie do woli podróżować między mainlandem a isle of the kings. Można co prawda po prostu iść się zabić, zrobić z kimś tp czy przejść przez podziemia z banshee, ale wtedy już jedynym sposobem żeby się tam dostać będzie przejście przez podziemia z giant spiderem i mnóstwem banshee. A to będzie potrzebne kiedy będziemy robić Banshee Quest.
|
Też kiedys takie coś miałem. Kumpel musial przybiec z 10k i mi pomóc :)
|
kurde tez zabilem tych mnichow :D
i jak pujde podziemiami to odrazu na qest czy trzeba nata wyspe z tym npc gadac zeby moc zaliczyc ten qest? |
nom trochę sobie utrudniłeś banshee questa xddd teraz będziesz musiał ostry wycisk przejść żeby tam wrócić xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |