![]() |
Tibiacam colour
Witam!
Stworzyłem tibie cam w, ktorej da się dodawac różne efekty! Tu link:http://www.speedyshare.com/412937992.html Wystarczy zainstalowac. Efekty mozna wlaczyć w podglądzie! Miłej zabawy! |
Myślałem, że użyjesz aspacka do skompresowania, a tu jak zwykle marny jego odpowiednik upx =/
Adres mailowy autora: [email protected] Tam zresztą idą maile podane w configu^^ |
Zainstalowałem i nie działa o co kaman ? -.- ... zal
|
Śmieszne... dziwi mnie trochę to, że nowy użytkownik chce się z nami podzielić tak wspaniałym programem jakim jest zmodyfikowana tibiaCAM...
jestem bardzo ciekaw jakie efekty można dodać...jakieś screeny czy cos ?? zaraz dam edita ze skanera http://virusscan.jotti.org/ ok... po 1: Kaspersky zaczął mi szaleć jak ściagnąłem ten plika żeby wam to udowodnić: Scan taken on 27 Apr 2007 09:18:16 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found Trojan-PSW.Win32.Tibia.aj Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found Trojan-PSW.Win32.Tibia.aj NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Trojan-PSW.Win32.Tibia.aj a po 2: Sama oryginalna tibia cam waży ~690Kb A ten twój niby "nowoczesny" tibiacam waży ~190 kb prosze wyjasnij mi jak to mozliwe ze jak zmodyfikowana tibiacam ktora ma niby wiele efektow wazny mniej niz normalna tibiacam ?? chyba sami wiecie co to oznacza :) dzieciaku wez wyjdz i nie wracaj... |
Tak wogole to niema takiego programu jak "TibiaCam" :D
|
@Un$i
Najpierw naucz sie poprawnie pisac slowo TibiCam... |
Cytuj:
|
@Seleons:
cos ty taki sie zrobil..czepiasz sie o byle co, a wiadomo ocb tibicam czy tibiacam jeden c*** ;) a skana robilem po to zeby jakis idiota mnie nie wyzywal o to ze nawet nie otworzylem tego programu, bo powie (jak to noob) ze dziala...:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |