![]() |
Cyclopy na PACC Area
Witam. Gram druidem, mam prawie 26lvl, prawie 33mlvl, chcę dobić 26lvl i z 4 różdżką druida (trującą) wyruszyć na cyclopy. Szukam jakiegoś nie za dużego respu na PACC Area... W Cyclopolis podobno ciężko jest expić z moim lvl... Proszę o pomoc :confused:
|
chłopie bież volcanik rooda i grzej na cyclopolis z visem to ty tam wymiatasz ja tam expiłem 24 druidem (nie ed) z p setem v rodem 10 mf 2 ih i visem i szło super. Jeśli masz pacca to grzej tam B)
|
Czemu Volcanic Roda? Przecież Quagmire Rod wali mocniej B) Może wziąć obie? I jak dojść do Cyclopolis?
Edit: Da radę bez mf? |
Cytuj:
Pozdro! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sry za 2nd post. Cytuj:
2. Postacie magiczne z pacc(i chyba promocją) mają vis,mort,flam. tibia.pl i wszystko jasne Tutaj masz link do 2 mapek pierwszego i drugiego poziomu i opisu potworów, które tam występują. http://www.tibiacity.org/screens/Map3.php Jak wcześniej pisałem polecam 2 poziom bo są tam same cyclopsy, zobacz na mapce jak rozmieszczone. @DOWN Wydaje mi się, że tylko w cyclo i tam jest ich na pewno najwięcej. |
A czy cyclopy są tylko na Cyclopolis? Nie znacie jakichś innych respów cycków dla PACC? Proszę doradźcie coś :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ktośtam nie cza byc ed żeby mieć e vis. @ktośtam po co niepotrzebnie klniecie? @autor W cyclopolis są też guardy a wtedy Ci quagmire nie pomoże @autor "a można bez mf" Jak chcesz expić bez MF to weź WH i idź na roty.... -.- @autor Czemu tak się uprałeś akurat na cyce? Nie lepiej Tomby? Bardziej opłacalne, no ale twój wybór. @Ursynowski Idź spać panie "pseudo wszystkowiedzący" |
Cytuj:
|
przed cycopolis masz resp 1 cyca, ale uwazaj bo moga ci zlurowac szkieleta.
|
Ktoś pisze na tomby, może mieć z tym problem bo będzie miał różdźkę z trucizną.
@DWON Ale on chce expić z tą nową różdźką! @Pomocny Murzyn Dobra, rób jak chcesz, ale ja tylko mówie, co on chce :P |
to bendzie mial vulcanica -.-
|
Cytuj:
|
Dzięki wszystkim za pomoc :) Póki co jednak chodzę na minosy (Mino Tower, Darashia) ze względu na minotaur leathers, ale z waszych porad także skorzystam za kilka leveli B)
|
Wbij ise na -2 i hunc cale -2+ poczatek -3 i tak do reozejscia na -1, z quagamira na odleglosc zeby nie hitaly - wez volvanica na scorpy i soldy.. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |