![]() |
Skill pallem~~~pilne
Yo all! Mam pytanko. Duzo ludzi muwi mi bym poszedł skilować palkiem na minosy. Tylko niewiem gdzie one sa. Prosze powiedzcie mi gdzie jest dosc sporo minosuw dla facc
|
Cytuj:
P.S. Nie wiem skąd się tacy biorą. P.S. 2 Twoja orta jest tragiczna. |
Idź poskiluj ortografie-,-
|
|
up@ o tak gratki dla ciebie nr 63. to
63 Snake Tower (połączenie z pkt 65): Poziomy wyżej: ~brak~ Na powierzchni: Snake . Pod ziemią: Rat , Cave Rat , Snake , Poison Spider , Bug , Skeleton , Ghoul , Slime , Demon Skeleton , Banshee . a gdzie tu mino? |
Proponuje słownik.Jak niewiesz jaki to ci powiem ORTOGRAFICZNY.
po 2 tibia.pl mapa reswapnu. Szukanie nie boli. |
Ehh... X( zamiast się z niego nabijać i sztucznie nabijac posty czemu by odrazu nie napisać chłopakowi gdzie znależć takie miejsce hmmm...? Klawiatura wam się nie stępi czy procesor ulegnie samozniszczeniu? :confused:
A tak przy okazji ... Myślę że fajne miejsce gdzie jest wystarczająco dużo minotaurów do trenowania jest w okolicach Kazordoon , na polance jak się idzie do wiedźmy , na zachód od szóstej kopalni , przy wieży minosków :p pozdrawiam :faceoff: |
Cytuj:
@Edit Sorry nie 63 tylko 65, źle spojrzałem(dokładnie nad 65 troszeczkę) |
Jesli szukasz mino idz na folde. Czemu? Tam są same minosy ( archer pod kluczem ). Minosy koło thais odpadaja bo tam jest pelno noobkow i mino guardy się respią. Na mino tower mozesz tez iść... Wychodzi sie na powierchnie i tam masz pare zwyklych mino ( bez archeroów ). Mino znajdziesz również na darashi ( nie masz pacca, więc odpada ;) ) . Mozesz jescze isc na zamek między ab a carlin ( duuuzo ludzi ).
Myslę, ze pomogłem :D |
Albo idz chłopie na mintlawn
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |